Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már nem szexkapcsolat. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már nem szexkapcsolat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, az egész úgy indult, hogy megbeszéltük, csak szex. Mindketten egyedülállók vagyunk.Ez az elején még működött is. De később, már nem csak a szexről szólt. Én 19/L beleszerettem. Ő 28/F aztmondta, h ő is érez valamit, de nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatának és most szabadságot akar. Gyűlölöm, hogy tudja mit érzek. Megakarom szerezni őt. De hogyan??
2010. dec. 29. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Énis ilyen helyzetben vagyok.És ugy néz ki én már elvesztettem teljesen.Pedig szeretem és szar nagyon.
2010. dec. 29. 21:39
 2/5 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Szegény 1éjszakás nők....:(:(
2010. dec. 29. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak annyit, hogy mint olvashattad ez szexkapcsolat. Nem 1éjszakás. Először légy tisztába a fogalmakkal. Aztán irkálj.
2010. dec. 29. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
volt ilyenem nekem is, és hidd el, nem érdemes áltatni magad. szakíts meg vele minden kapcsolatot, még akkor is, ha most rossz érzés, hosszabb távon így jársz jól. ha neki szabadság kell, akkor te akár bele is gebedhetsz, h megszerezd, nem fog menni. ha görcsösen akarod, akkor meg pláne nem fog úgy belemenni, h ő is akarja, legfeljebb azért, h békén hagyd, de erőltetett lenne az egész. sajnálom, h ezeket írom, de hidd el, én nagyon jól tudom, min mész át és milyen nehéz ezt kezelni, feldolgozni lelkileg :(
2010. dec. 29. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem elég baj h megbeszéltétek h csak dugipajtások lesztek....hiszen a nők érzékenyebbek a pasiknál és könnyebben kialakul bennük egyfajta kötődés a szexpartnerükhöz a pasiknál ez nehezebben alakul ki vagy ki sem alakul és ilyenkor arra hivatkozva h "hiszen ezt az elején tisztáztuk...." tudnak védekezni és mivel tisztában van vele h mit érzel könnyen ki tudja ezt használni.Na már ha meg akarod szerezni szerintem kevesebbszer találkozz vele kicsit kerüld h felkeltsd a figyelmét mert szerintem ő is érez vmit irántad mert mondta és így ha kevesebbet lát meg ilyesmi hiányérzetet ébresztesz benne mintha vmi hiányozna az életéből és akkor rájön h te vagy az meg h milyen jó veled lenni ilyesmi és ő fog téged keresni h mennyire hiányzol neki többet kéne találkoznotok....és kicsit játszál vele, szarj a fejére attól nagyon beindulnak a pasik szeretik a kihívásokat....tovább nem írók mert már kiszáradtam de tömören ez a véleményem lehet h hülyeség de azért megosztottam veled 19/f
2010. dec. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!