Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly szexkapcsolat?
Lehet ilyen nőt találni, de az nem egészséges az biztos.
Csak szexre kellene vagy társnak? Pl. gyerek és házasság nélkül.
Mert ilyet találhatsz, de aki csak a testiségre vágyik szimplán olyat nem hiszem...
Kedves első:
Ha valaki szeretői szerepet tölt be, már eleve a másik fél (férj, élettárs) hátrányára teszi ezt, ha szétmennek, ha nem. A második lehetőséghez hozzá kell tennem, ha nem mennek szét, az is a megbántott fél jóindulatán múlik, nem pedig a szeretőn.
Kedves Kérdező:
Én semmiképp sem ajánlanám, hogy hülyíts egy nőt, csak azért, hogy kielégítsd vágyaid, hiszen neked sem esne jól, ha az érzéseiddel ilyen módon játszanának, szerintem rohadtul nem korrekt.
Vannak bizonyos hölgyek, akik hajlandóak nyitott kapcsolatra, tehát ajánlanám, hogy egy ilyen nőnél próbálkozz. Hogy hol találsz ilyet? Nos ezen én is gondolkodtam, és amit mondani fogok, annak nem vagyok híve, de ma már csodálatos dolgokra képes az internet és a bizonyos társkereső honlapok, ahol ilyen nőt találsz magad mellé! Minden jót!
Társ szerintem akivel összekötöd az életed. Együtt éltek, egymás mellet keltek fel minden reggel és együtt fekszetek.
Nem igényli minden nő a gyereket és a házasságot, de ha csak a lőcsödet akarod odaadni neki néha az nem fog menni.
Egyáltalán szeretnéd, hogy szeressen valaki?
"Tehát szeretnék egy olyan barátot akivel szexelni is lehet és mindezt egy nő személyében."
Szerinted az a hölgy aki csak a barátod mennyire szeretne?
Gondolod, ha veled is csak szexuálisan van együtt az mással nem?
Nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű hölgyre akire te vágysz nem kezdene másokkal is viszony, nem hagyná, hogy kisajátítsd magadnak. Vagyis ez a kombináció nem hozható össze, hogy csak a tiéd legyen, de csak szex alapú a kapcsolatotok. Végülis kívánom ,hogy találd meg az ideális nőt.
tegnapi 82%-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!