Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolat, szexkapcsolat. Miért nem keres?
Figyelt kérdés
Elvileg egy ilyen/ilyesmi kapcsolatban vagyok, már ha nevezhetjük ezt kapcsolatnak. A lényeg, h egy hete nem keres.... Már nem is fog? Igazából, nem is tudom. Az elején rendes kapcsolatnak indult, aztán a srác visszakozott (érthető okok miatt) De megmaradtunk egyfajta kapcsolatba. Sokat beszélgettünk, együtt is voltunk, simogatások, csókok, de már nem keres. Pedig nekem hiányzik... Ti mit gondoltok?2011. szept. 12. 20:04
1/6 BlackSword válasza:
Azt, hogy a szexkapcsolat arról szól, hogy ki-ki megy a maga feje után, és ha éppen elkapja az inger, akkor felhívja a másikat, hogy aktion lesz... Aztán lesz az ungabunga... De ebben egy deka érzelem sincsen... A nevében is benne van, hogy szexkapcsolat...
2/6 anonim válasza:
nagy hülye vagy ha belementél,miközben szereted... hívd fel és beszéld meg vele. ha nem kötelezi elmagát, akkor jobb ha nem foglalkozol vele többet, mert csak Te fogsz sérülni..
3/6 A kérdező kommentje:
De ebben van, akkor inkább hívnám nyitott kapcsolatnak. Sőt részemről már picit több is, de ezt soha nem tudja meg.
2011. szept. 12. 20:10
4/6 A kérdező kommentje:
2.nak: De ha már egy hete nem keres, akkor olyan szánalmas nekem hívni, nem?
2011. szept. 12. 20:11
5/6 anonim válasza:
VElem is ez volt,engem 3 hétig nem keresett,lehet besokallt belőled vagy megbántottad.MErt belőlem besokallt.Nem szabad így folytatnod hogy szereted mert te is bekattansz mint én.
6/6 anonim válasza:
Határtomika te gyökér! Hát már itt is itt vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!