Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Anyósjelöltemmel nem tudok beszélgetni,kettesben sem szeretek vele lenni,nincs közös témánk.Nekem olyan rosszul esik,hogy bárki,ha megy hozzájuk el tud vele beszélgetni,de velem soha nem semmiről.

Sokszor ki borulok ezek miatt,érzem,hogy lenéznek,és,hogy nem engem szánt a fiának.Azt hiszi,hogy egy kis fruska vagyok,aki még egy kenyeret sem tud megvajazni.

Nem szól hozzám,ha kettesben vagyunk,és ha mégis akkor is csak 1-2 szavas beszélgetés.

Nem szívlelem őt,ezek miatt,és látom h ő sem engem.Pl:tegnap is sokáig voltam bent a szobába,ő meg a konyhába volt,és ki voltam ezek miatt,kedvem sem volt vele találkozni.És mondta a páromnak,hogy biztos valami bajom van...de bezzeg,mikor ott a lehetőség,hogy ismerkedjünk beszélgessünk akkor meg semmi.

Olyan képmutató!

A párommal 4 éve vagyunk együtt,úgy érzem ami nem megy nem kell erőltetni.

2010. dec. 29. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Na most a párodat szereted, vagy a leendő anyósodat?
2010. dec. 29. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondatodat a párodra értetted?

Mert emiatt nehogy szakíts vele. Az anyósod lehet ennek örülne a legjobban. Én nem csak hogy nem szívlelem az anyósomat, de egyenesen utálom, egy igazi papucsnak tartom. Még jobb, a párom mostohaapját meg gyűlölöm, több konfliktusom is volt vele. Ja, az anyóssal is már.

Én úgy vagyok vele, hogy megtettem mindent, hogy elfogadjanak, ez már nem rajtam múlik.

Különben is, nem a szüleiket kell, hogy szeressem, hanem a fiúkat.

2010. dec. 29. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Amint elvesz, már meg is fog szeretni. Hallottam már ilyenről. Ne csinálj belőle ügyet.

Ha meg nem, akkor legfeljebb nem sokat látogatod meg.

2010. dec. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!