Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jellemzője egy rocker srácnak és egy emo pasinak? Nem külsőre!
Én mindent meghallgatok ami tetszik stílustól függetlenül.:)
Szerintem a stílustól sem az ember sem a zene nem lesz jobb.
Legyetek önmagatok és ne általánosítsatok! Nem a stílus dönti el az embert, hanem az ember válaszhat stílust, ha szeretne. De azért mert tetszik valami, még majmolni nem kell, ahogy a kicsik csinálják sokszor....
Az a baj, hogy ha én most bemásolnék egy nagyon nyálas, lágy zenét, egyből "mindenki" nyálasnak gondolna. Ha meg bemásolok ilyen keményebb zenéket vagy ott van pl. a Dimmu Borgir, amit bemásoltam, azt hinnék, hogy őrült vagy sátánista vagyok...
Én a legnyálasabb zenéktől kezdve a legkeményebbik zenékig mindent meghallgatok, ami tetszik:DD És most nem csak pop,rock,rap,metal,techno,hiphop,r&b -re kell gondolni. Hanem szószerint mindenre. Világzene, komolyzene stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!