Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ezt? Nem fog hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezt? Nem fog hülyének nézni?

Figyelt kérdés
2 napot fogok kedveseméknél eltölteni, úgyhogy arra gondoltam nem húzok magamra ilyen irtó kényelmetlen ruhákat mint farmer, hanem csinin megyek, és viszek egy melegítőnadrágot.Szerintetek mit fog szólni?Inkább hagyjam?
2010. dec. 29. 12:52
 1/7 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Szerintem ha szeret, akkor az sem érdekelné ha ruha nélkül mész;)

NE aggódj ilyenek miatt, csak gyönyörűnek fog nézni h.lyének nem:)

2010. dec. 29. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért, eddig a farmerre mit szólt?

De most komolyan, ennyire felszínesek vagytok, hogy ez számít nektek? Vagy te a meg vagy győződve arról, hogy a ruháddal hívtad fel magadra a figyelmét annak idején?

2010. dec. 29. 13:08
 3/7 A kérdező kommentje:

nem, eddig nem voltunk olyan hosszú ideig együtt, hogy számítson, egy-két óra miatt nem akartam kényelmesebbe menni

és szeretném elbűvölni ígyis-úgyis, arra gondoltam hogy a melegítő nem igazán szexy:S

2010. dec. 29. 13:24
 4/7 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Elhiheted, hogy egy fiú nem pont azt fogja nézni ,hogy mi van rajtad:D
2010. dec. 29. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

nem, eddig nem voltunk olyan hosszú ideig együtt, hogy számítson, egy-két óra miatt nem akartam kényelmesebbe menni

és szeretném elbűvölni ígyis-úgyis, arra gondoltam hogy a melegítő nem igazán szexy:S"

Kezdjük ott, hogy értelmes férfiember nem a ruhákhoz vonzódik, hanem a nőzök, aki a ruhát viseli. Magyarán: a ruha csak csomagolás, az ajándék meg te vagy benne. Ugyanúgy fogsz tetszeni a barátodnak, akármit is veszel fel.

2010. dec. 29. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. dec. 29. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Engem pl. kifejezetten idegesít, ha a barátnőm otthonra farmert húz, aztán meg panaszkodik, hogy kényelmetlen. Legyen melegítőben, az nekem amúgy is szexi! :) Szépen kiemeli a lábakat. :)

20F

2010. dec. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!