Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezt? Nem fog hülyének nézni?
Szerintem ha szeret, akkor az sem érdekelné ha ruha nélkül mész;)
NE aggódj ilyenek miatt, csak gyönyörűnek fog nézni h.lyének nem:)
Miért, eddig a farmerre mit szólt?
De most komolyan, ennyire felszínesek vagytok, hogy ez számít nektek? Vagy te a meg vagy győződve arról, hogy a ruháddal hívtad fel magadra a figyelmét annak idején?
nem, eddig nem voltunk olyan hosszú ideig együtt, hogy számítson, egy-két óra miatt nem akartam kényelmesebbe menni
és szeretném elbűvölni ígyis-úgyis, arra gondoltam hogy a melegítő nem igazán szexy:S
" A kérdező kommentje:
nem, eddig nem voltunk olyan hosszú ideig együtt, hogy számítson, egy-két óra miatt nem akartam kényelmesebbe menni
és szeretném elbűvölni ígyis-úgyis, arra gondoltam hogy a melegítő nem igazán szexy:S"
Kezdjük ott, hogy értelmes férfiember nem a ruhákhoz vonzódik, hanem a nőzök, aki a ruhát viseli. Magyarán: a ruha csak csomagolás, az ajándék meg te vagy benne. Ugyanúgy fogsz tetszeni a barátodnak, akármit is veszel fel.
Engem pl. kifejezetten idegesít, ha a barátnőm otthonra farmert húz, aztán meg panaszkodik, hogy kényelmetlen. Legyen melegítőben, az nekem amúgy is szexi! :) Szépen kiemeli a lábakat. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!