Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk? Nagyon szeretjük egymást, és együtt szeretnénk maradni. Melyikünk hozzon nagyobb áldozatot? Ő azt szeretné, ha a várva várt suliba már bekerültem (amiért annyit küzdöttem), éljek vele. Támogatna, de a családját sem hagyhatja cserben.
Köszönöm :) !!!
Asszem összejön ez majd!!!!! Tök boldog vagyok. Épp most telefonált a párom, hogy a nővére ( kimaradt, hogy az is van, bár ő már pár éve férjhez ment egy pénzes pasihoz)megsajnálta....... Bár a nővére pont az apjuk miatt nem tartotta a családdal a kapcsolatot, szóval valószínű, hogy majd ő segíti a családot anyagilag, amíg mi távol leszünk..... hááááttt nagyon remélem.... mi 2 évig lennénk kint...... köszi mindenkinek..... szorítsatok, hogy összejöjjön....... megírjam,majd mi lett????
csak azt is tudni kell ám, h az embernek először munkája kell, h legyen, aztán jöjjön a gyerek.. gondolom, 18 évnél nem idősebbek.. meg is lehet ám bánni a fiatalon való szülést, SŐT, emberek, olvastátok ezt a részt?
" olykor-olykor iszik és akkor egy picit erőszakos " - ez csak fokozódni fog..
Én 18 éves vagyok, ő 20.
Azt h néha-néha iszik, ez mostmár inkább múlt.... de sajnos a szülei házassága is ezért ment tönkre, mert az apa ivott... ettől függetlenül én bízom benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!