Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk? Nagyon szeretjük egymást, és együtt szeretnénk maradni. Melyikünk hozzon nagyobb áldozatot? Ő azt szeretné, ha a várva várt suliba már bekerültem (amiért annyit küzdöttem), éljek vele. Támogatna, de a családját sem hagyhatja cserben.
Jajj sasna, én általában egyetértek veled, de ha ő direkt gyereket akart, minek védekezzen?
Kedves kérdező! Tényleg nehéz helyzet, de... Én egy elég hülye megoldást ajánlanék, jobb ötletem nincs, bár ebben benne van, hogy megint hazudnál és kihasználnád a szüleidet... szerintem nem jó ötlet, de hátha...:
Menjetek ki mindketten, szüld meg a babát, tanulj. A barátod biztosan kap kint valami munkát, bár ne számítsatok álom-állásra, sőt! De ha hajlandó bármilyen rabszolgamunka típusú munkát elvállalni (épíkezés, mosogatás, takarítás stb.), akkor megoldja. A szüleidnek mondd azt, hogy kevesebbet keres, hiszen említetted, hogy titeket támogatnának... Így barátod fizetéséből maradna, és a külföldi fizetés magasabb, a külföldi árak is magasabbak... De az ő fizetéséből nem kell megélnetek, mert a szüleid támogatnak, így azt szinte mind hazaküldheti, ami lesz kb annyi, mintha itton maradt volna.
Remélem megoldódik ez valahogy, sok sikert! És gratulálok a babához. :)
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!