Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalják meg az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják meg az emberek a párjukat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 17:05
1 2 3 4
 21/31 sasna ***** válasza:
én sose tenném.. remélem, h van olyan pasi is, aki nem tenné meg..
2010. dec. 28. 17:26
 22/31 anonim ***** válasza:
sasna, akkor azt mondjad, hogy TE nem tennéd meg, ne azt, hogy inkább a férfiak teszik, mert nem igaz, átlagosan a nők csalják meg többször a párjukat, de nem is erről volt most szó...
2010. dec. 28. 17:32
 23/31 anonim ***** válasza:
mindíg van jobb azért
2010. dec. 28. 17:35
 24/31 anonim ***** válasza:

szerintem sincs olyan,hogy nemkap meg valamit ezért fordul máshoz, a szerelemben nincs tabu ezért kérni kell azt a valamit!:)

és van olyan aki tényleg szimplán csak hülye,mert nem egy olyan ember van,aki meghalna a párjáért mégis megcsalja és azután esedezik neki,hogy de ő csak őt szereti meg nem akarta stb stb ...

egyépként ez úgy lenne helyes kérdés,hogy miért csalják meg a szerelmüket az emberek? mert egy párkapcsolatban nem biztos hogy mind2fél szerelmes..

de nem bántás ként "javítottalak ki" :)

ez a sasna vagyki meg hallod amúgy sztem te leszbikus vagy xDDDD énis nőből vagyok és még csak meg sem rebbenne a szemem,ha a nő csalná meg a pasiját,mert sok olyan nő van az egy dolog hogy te (vagy ha már itt tartunk én) nem csalnád meg a párod de nemszabad soha sem általánosítani.. nemtudom ki tett benned ekkora kárt hogy ennyire pasigyűlölő lettél, de te tuti leszbi vagy! :)

2010. dec. 28. 17:41
 25/31 anonim ***** válasza:
már nem azért de ettől miért lenne leszbi valaki ? gondolom nem alaptalanul gondolkozik így , és valljuk be őszintén van azért realitása a dolognak (főleg ha valaki sokat olvassa ezt a kategóriát , vannak itt dolgok :P)
2010. dec. 28. 17:51
 26/31 sasna ***** válasza:
egyáltalán nem vagyok leszbi :) olvasgad csak az oldalt, rájössz, h miért irom..
2010. dec. 28. 17:56
 27/31 sasna ***** válasza:
még csak pasigyűlölő sem vagyok, sőt, főleg fiúbarátaim vannak :) és nem vagyok leszbikus.. fujj.. azoktól felfordul a gyomrom, de te biztos az vagy, ha már igy rászálltál a témára :)
2010. dec. 28. 17:58
 28/31 anonim ***** válasza:

igen ... most hogy nézem észrevettem a sok válaszod

okééé!!!! levágtuuuk hogy a pasid kib*szott veled, de miért minden egyes kérdésnél ezt hozod fel?:O pl előbb is olvastam egy kérdést írtam is hozzá és nemis oda tartozott és te megint arról írtál,hogy téged így úgy amúgy átb.aszott a pasid...

jó én nemakarok a lelkedbe gázolni télleg csak jóból írom,hogy okés..ez tényleg rossz,de minden kérdésnél már elég unalmas ...

biztooos leszbi vagyok :D amikor az előbbírtam hogy énse csalnám meg a pasim xD fuuuhh -.- embeeer xD

amúgy azért is védem amikor írod a pasikra hoyg ilyen ro.hadék meg hogy tuti az csal meg,mert van olyan pasi aki nem csalná meg semmi pénzért a barátőjét.

de nemakarok vitatkozni mert nemide tartozik meg elrontjuk a kérdező kedvét is vele:D csak lécces többi kérdésnél fogd egy kicsit vissza magad,mert sok embert megbánthatsz ha állandóan csak a pasikat szidod...

2010. dec. 28. 18:05
 29/31 sasna ***** válasza:
88%
pár nap és el fog mulni.. csak ki kell adnom magamból, remélem, h megérted :) nyilván kihatott rám a szakitás..
2010. dec. 28. 18:12
 30/31 anonim ***** válasza:

akkor ezt megbeszéltük! :)

legalább mi nem veszekedünk oldalakon keresztül,mint a sok b.unkó ;):D

2010. dec. 28. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!