Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg az emberek a párjukat?
szerintem sincs olyan,hogy nemkap meg valamit ezért fordul máshoz, a szerelemben nincs tabu ezért kérni kell azt a valamit!:)
és van olyan aki tényleg szimplán csak hülye,mert nem egy olyan ember van,aki meghalna a párjáért mégis megcsalja és azután esedezik neki,hogy de ő csak őt szereti meg nem akarta stb stb ...
egyépként ez úgy lenne helyes kérdés,hogy miért csalják meg a szerelmüket az emberek? mert egy párkapcsolatban nem biztos hogy mind2fél szerelmes..
de nem bántás ként "javítottalak ki" :)
ez a sasna vagyki meg hallod amúgy sztem te leszbikus vagy xDDDD énis nőből vagyok és még csak meg sem rebbenne a szemem,ha a nő csalná meg a pasiját,mert sok olyan nő van az egy dolog hogy te (vagy ha már itt tartunk én) nem csalnád meg a párod de nemszabad soha sem általánosítani.. nemtudom ki tett benned ekkora kárt hogy ennyire pasigyűlölő lettél, de te tuti leszbi vagy! :)
igen ... most hogy nézem észrevettem a sok válaszod
okééé!!!! levágtuuuk hogy a pasid kib*szott veled, de miért minden egyes kérdésnél ezt hozod fel?:O pl előbb is olvastam egy kérdést írtam is hozzá és nemis oda tartozott és te megint arról írtál,hogy téged így úgy amúgy átb.aszott a pasid...
jó én nemakarok a lelkedbe gázolni télleg csak jóból írom,hogy okés..ez tényleg rossz,de minden kérdésnél már elég unalmas ...
biztooos leszbi vagyok :D amikor az előbbírtam hogy énse csalnám meg a pasim xD fuuuhh -.- embeeer xD
amúgy azért is védem amikor írod a pasikra hoyg ilyen ro.hadék meg hogy tuti az csal meg,mert van olyan pasi aki nem csalná meg semmi pénzért a barátőjét.
de nemakarok vitatkozni mert nemide tartozik meg elrontjuk a kérdező kedvét is vele:D csak lécces többi kérdésnél fogd egy kicsit vissza magad,mert sok embert megbánthatsz ha állandóan csak a pasikat szidod...
akkor ezt megbeszéltük! :)
legalább mi nem veszekedünk oldalakon keresztül,mint a sok b.unkó ;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!