Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg az emberek a párjukat?
na most már megint mi ez az általánosítás? mért kell életunt emós p_csként kinézni az ablakon a világra? én még sose csaltam meg senkit és nem is fogok...
amúgy a válasz amit írtak fentebb:
az emberek nem szeretik a párjukat, vagy szimplán buták.
azt az érvet nem fogadom el hogy: nem kap meg valamit a párjától az illető és ezt másutt keresi és ezé csalja meg stb-stb..
ha valakit szeretsz akkor megmondod neki mire "vágsz",(hahóóóóó kommunikáció???)
és ha ő viszont szeret akkor teljesíti a "kívánságod" és most tekintsünk el a durva perverz fétisektől..:D az más tészta..:) most agyilag egészséges emberekről volt szó:)
22/f
"azt meg nem tudom elképzelni h 1 nő csak úgy megcsalja a párját"
Roppant szegényes a fantáziád.
a k*rva életbe már ezzel az emósokkal. ezek szerint minden költőnk emós volt? rohadt műizomszag mindenütt...
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:17
jól van nyugi ez csak egy fórum.. nehogy belefulladj a nyáladba itt nekem..:S kár lenne érted
"azt meg nem tudom elképzelni h 1 nő csak úgy megcsalja a párját"
hajjaj
férfiak 37%-a nők 22%-a ismerte el hogy megcsalta a párját valami régebbi kérdőívben, elég szép szám az is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!