Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg az emberek a párjukat?
Sasna! Nem az volt a kérdés, hogy miért csalják meg a férfiak a nőket, hanem hogy az emberek a párjukat.
A nyugati társadalmak mindegyikében több nő csalja meg a párját, mint férfi.
És nem azért, mert hülyék,- mert akkor minden 3. ember hülye lenne ilyen logikával- hanem mert nem szeretik annyira a párjukat, hogy ne tegyék meg. Vagy mert nem értékelik annyira a kapcsolatukat, vagy/és nem számolnak a lebukással.
én meg azt nem értem, hogy egy állítólagos barátom tudja, hogy tetszik a legjobb fiúbarátja, de előttem mégis pusziszkodnak, egymás kezét fogják... mintha én nem lennék emberből! pedig a lánynak barátja van...
Bocsi az offért! :DD
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:09
Ha valamit nem kap meg, akkor
- megbeszél
- változtat
- végső esetben szakít
Ezután mindenki keresheti másutt a boldogságát. Ez így tisztességes, szerintem legalább.
A hirtelen fellángolásról meg csak annyit, hogy ha egy ember igazán szeret valaki, akkor nem felejti el 5 perc alatt, hogy mit kapott tőle.
Manapság nagyon levesen tudnak- és akarnak jól szeretni. A legtöbb embernek úgy tűnik, hogy nem 'kifizetődő', vagy túl 'kockázatos' szeretetet fejleszteni, mélyíteni... Az egész társadalom a felszínes érdek-kapcsolatok felé rohan, azokat habzsolja...
Nem tudok mást tanácsolni: nagyon nézd meg, kivel állsz össze, ha Neked igényed a mély kapcsolat...
Tudok egy olyan társadalmat, ahol a szeretet elmélyítése a cél. Ha érdekel, inkább privát e-mailben mondanám el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!