Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a fiú részéről? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú,legyen a neve W. Van egy lány, legyen a neve Q.
Régebben Q hozzászólt W-hez és válaszolt.
Nemrég viszont W hátat fordított szó szerint Q-nak,amikor egymás mellé ültették(igen,volt ültetés,hiába nem ált. iskola) és W ment az ültetős tanárhoz,hogy egy másik tanuló legyen Q padtársa.
Később Y,aki mindkét féllel jóban van,megkérdezte,hogy miért utálja W Q-t. Azt mondta nem szó szerint,hogy tojik Q-ra.Azt,hogy miért,azt nem mondta.
Majd valamikor leesett a tanári asztalról egy doboz kréta,együtt segítettek felszedni(ugyanis a két szomszédos padban ülnek,ugyanabban a sorban).
2010. dec. 28. 13:50
1/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy rendszerető, nem szereti, ha földön van a kréta.
3/12 A kérdező kommentje:
Én a kérdést Q-ra értettem.
2010. dec. 28. 14:01
4/12 anonim válasza:
Q mint qrva? :)
Amúgy azért mert rendesek...ne reagáld túl a dolgot, lélegezz mélyeket!
5/12 A kérdező kommentje:
Q nem .urva.
2010. dec. 28. 14:26
6/12 anonim válasza:
Irigyellek milyen komoly problémáid vannak
7/12 Rendesfiú/19 válasza:
Egyszerűen rendes...nincs más oka:)
8/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek BÚÉK!
2010. dec. 31. 18:28
9/12 anonim válasza:
Úristen, nem semmi ez a kérdés >< : D Am Rendesfiu/19 veled már találkoztam ma nem is egyszer : D
10/12 anonim válasza:
Mér nem az a kérdés hogy hány lába van a lónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!