Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki? Egyáltalán elmondjam?
Azzal kezdeném, hogy a "humoros", nem idetartózó, "szilvásbuktát, mert az szeretem" dtb. benyögéseket szeretném, ha hanyagolnátok. Töröltetni fogom, úgyhogy teljesen felesleges.
Nos, ma volt egy romantikus sétánk a barátommal, épp 2,5 hónapja járunk. Megkérdeztem tőle, hogy mi lenne az az ok, amiért kiszeretne belőlem, esetleg el is hagyna. Azt mondta, hogy akkor, ha gyilkos lennék vagy cigány. Aztán nevetve közölte, hogy egyik sem áll fent, úgyhogy örökké fog szeretni.
Csak van itt egy kis probléma. Apám sajnos roma származású, magyar félcigány vagyok. ( kis, rendezett kertvárosban lakunk, apám becsületesen dolgozik, én jól tanulok, nem látszik rajtam, giccs és aranycicoma nincs-félreértések elkerülése végett).
Hogyan tálaljam neki ? Mert el kell mondanom egyszer, de ha elmondom, elhagy. Én már láttam a szüleit, ő még nem járt nálunk.
Félek, hogy vége... Mit tegyek ?
J válasza
Azok alapján ahogy leírtad hogy éltek,
te nem cigány vagy hanem roma.
reménlem érted(érzed) a külömbséget.
Roma sem vagyok, csak leírtam, nehogy arabnak vagy japánnak vagy türkmenisztáninak higgyetek.
Magyarként tekintek magamra és apámra, de a kérdésre nem válaszoltál :)
Értelemszerűen nem késelne meg, ha megtudná, de nem örülne neki.
De ha meg később ülök le vele, akkor meg az lesz, hogy miért nem mondtam el hamarabb :(
Nem tudom, hogy tudnék-e együttélni vele...
De lehet, hogy szeretne azután is, de az is lehet, hogy nem. Rengeteg sztereotip és általánosító ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!