Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, aki hozzám hasonlóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki hozzám hasonlóan barátok nélkül tölti a szilvesztert? Hogy töltitek el ezt az időt?

Figyelt kérdés
Barátok szó alatt értem a szimpla barátot, havert, de a társat is.
2010. dec. 27. 18:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

na megint én (második 18:36-os) csak közbe jött jópár válasz.

Emberek! Ne csesszetek már fel! Biztosan van olyan, akivel tölthetnétek. Nem kell nagy dologra gondolni. Nem a suli bikájával kell elmenni, de ne mondjad nekem, hogy nincs senkitek, akit felhívhatnál, hogy te figyu már, te mit csinálsz? ahh zsír, jöhetek én is? vagy: aa te se csinálsz semmit, akkor legyünk már együtt. iszunk aztán közbe activityzünk, mer az király.

DeadGirl te is. ne mondjad már. fogadok veled egy sörben (vagy egy bambiban, ahogy érzed :P) hogy vannak barátaid. Nem kell ennyire pesszimistának lenni. Aki nem ért egyet, az megpróbálhat meggyőzni :p

Na kellemes ünnepeket

(asszem itt még hozzá fogok szólni párszot, úgyhogy legyek mondjuk korrespondencia)

2010. dec. 27. 18:40
 12/23 anonim ***** válasza:
megnézek vagy 2 filmet
2010. dec. 27. 18:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha valaki már nem iskolás nem így működnek a dolgok hogy bárkit felhívsz és elmész vele. Leszarnak.
2010. dec. 27. 18:42
 14/23 anonim ***** válasza:

na, megint én, mert ezt nem bírom :)

második 18:39-esnek:

nem muszáj ám megvárni, h. hívjanak. nyugodtan te is felhívhatod őket, h. na mizu van? Nem biztos, h. azért nem hívtak, mert nem látnak szívesen, hanem csak szimplán ők tudják hova mennek, és ennyi.

Én is ilyen vagyok, nem hívom fel a fél baráti társaságom, ha elmegyek valahova meginni egy sört, de ha valaki felhív h. na mizu van, csináljunk már vmit, vagy te mit csinálsz, akkor nem számít, h. én másokkal leszek, mondom neki, h. hát gyere nyugodtan, max nem ismersz senkit. ha így is van kedve, hát hóóógyne jöhetne.

Na gyerekek.

Tessék telefonálni, ha nem akartok egyedül lenni. ha meg egyedül akartok, akkor ne sírjatok.

(egyébként még én sem tudom mit csinálok :P)

korrespondencia

2010. dec. 27. 18:43
 15/23 anonim ***** válasza:

no :)

miért? ha valaki már nem iskolás, akkor már nincs élete? jó, mondjuk 30 fölött még esetleg meg tudom érteni, de akkor meg jobb esetben ott van a család. ha meg nincs, akkor meg a kocsma :P vagy munkatársak? nem tom.

korrespondencia

2010. dec. 27. 18:45
 16/23 anonim ***** válasza:

énis a családommal leszek itthon :D majd nézzük a vicces műsorokat stb :) eddig is itthon voltam most se lesz annyira nagy gond :d ja és barátaim vannak :)

16/L

2010. dec. 27. 18:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

én itthon leszek, valsz tanulok a vizsgáimra, csodálatos és izgalmas szilveszter lesz...

barátnőmet nem engedik el otthonrol, pedig elmult 18... ilyen is van még. én meg biztos baromi vidám leszek... :S tanulás, barátnőm nélkül, haverok másfele lesznek, mindenki bulizik... na majd ittleszek gyakorikerdeseken olvasom a hülyeségeitek, bizt lesznek páran :)

21/f

2010. dec. 27. 19:05
 18/23 anonim ***** válasza:

VAGY

pyróóóóóóóó ezerrel

nem kell ám sirni hogy nincs span

ott a tűzijáték

az a király

igaz én tesókkal/haverokkal szoktam bulizni de 2 éve csak pyro megy

amugy még 1 ötlet

most haverokkal Airsoftozunk egész reggeligg =) és korlátlanok a pyrotechnikai lehetőségek =)

2010. dec. 27. 19:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Én is teljesen magam leszek.Nő vok. Ha gondolod írj emailt.
2010. dec. 27. 20:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Én is egyedül leszek. Mert megyek páromhoz a hétvégére de szegénynek dolgoznia kell szilveszter éjszaka. Így nála töltöm a szilvesztert tök egyedül.
2010. dec. 27. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!