Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek számít, hogy a férfi milyen alsót hord?
A válasz megírásának időpontja: ma 12:53
Ez elég érdekes, nekem pl. abszolút nem számít. A ruha csak egy csomagolás, a benne lévő ajándékot meg úgyis kibontják egyszer, az a lényeges.
"az számít mi van benne" háhhá...én csak annyit mondanék erre, hogy nekem csak az számít, hogy ápolt legyen, semmi más. Ugyanis mind a férfiak és mind a nők nem tehetnek egy velük született adottsággal. gondolom mindenki érti mire gondolok.
amúgy meg az alsóhoz csak annyit:
-én jobban preferálom a feszülős boxert. Az jobban beindít, látom a popsiját, szóval na...
-akármilyen alsónemű van rajta, ne legyen szakadt, agyonhasznált. Talán nekem ez a legfontosabb. Mert ha már az első együttlétre nem készül ennyire, akkor később mennyire fogja érdekelni az igényesség...
Nekem annyira számít, hogy ne tanga legyen. Az, hogy boxer vagy fecske, lényegtelen. Meg talán egy kis apróság: ha szeretkezni akar velem, akkor ne vicces mintás legyen rajta, mert ront a helyzeten. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!