Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A férfi családi körülménye nektek mennyire számít?
Nem arra gondolok, h csont csórók és egy lavór vízben fürdenek 15en mint a cigányok.:D??!!
Hanem, hogy pl a családja elég fura:DJófejek meg minden de mégis furák:D!!????
Mert én a saját családomat elég furának találom pedig rengeteg párkapcsolatom volt és még nem tették szóvá:D!!??
Légyszíves csak normális válaszokat írjatok.Köszi
18F
nyugi
kicsit mindenki furának tartja a családját, de ez csak azért van, mert a nap 24 órájában tudod mit csinálnak, mik a stikkjeik. de ezt más nem fogja látni
Az én apám alkoholista, anyám meg vagy flörtöl a pasijaimmal, vagy leéget előttük.
Szóval én nem erőltetem a család dolgot. :D
Nem érdekel a pasim családja, a pasimmal járok, nem velük.
Én mindig tisztelettudóan viselkedem a családjával, akkor is ha furák. Nem foglalkoztat a dolog. Úgysem látom őket gyakran. Legalábbis én nem szeretem ha állandóan a családjával kell lennem, nem pedig vele.
Nem, engem nem igazán érdekel:) Nekem pl. van egy kilenc éves öcsém, akinél megállapították a hiperaktivitást, és folyamatosan beéget, mert nem bír megülni a s.ggén, de a barátom elviseli, még játszani is szokott vele, pedig néha már látom az arcán, hogy kicsit sok a gyerek:D
És igazából az ő családja is elég fura... Az anyukája nagyon lassan beszél, mint aki be van gyógyszerezve:D, és állandóan a hörcsögüket kell keresni a lakásban, mert mindig kiszabadul valahogy, kb. ilyen fél délutános hajtóvadászatokat szoktunk tartanixD Szóval nálunk minden napra jut kb. valamilyen furaság... De már megszoktam, meg ha zavarna is, kibírnám, mert szeretem a barátom:)
17/L
Szerintem azért fontos,hogy nagyonnagy különbségek ne legyenek...nemcsak anyagiakban,hanem mentalitásban sem..
Az én barátom szülei is tök furcsák sokkal barátságosabbak meg viccesebbek mint az én szüleim akik tök komorak:D de azért bírom őket,dehát teljesen mások mint az én szüleim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!