Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én 16 vagyok, ő még 13,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 16 vagyok, ő még 13, szerintetek összejöhetünk? Bövebben lent

Figyelt kérdés

Pár napja ismerem, de nagyon tetszik nekem, és én is neki..

És szerintem szerelmes vagyok belé, bár mivel még nem régóta ismerem, várnék még azzal, hogy ezt kijelentsem.

Szerintem a korhához képest sok 16éves lánynál érettebb.

Csak.. sokan úgy gondolják, hogy a szex zavaros lenne, mivel még kicsi ehhez. Ő is attól fél, hogy nem tudna kielégíteni stb.

Még szűz vagyok, és úgy gondolom, hogy nem az a legfontosabb számomra hogy gyorsan elveszítsem, szóval én tudnék rá várni hónapokat, akár 1-2évet is. :)

Az érdekelne hogy van-e valakinek közületek ilyen téren tapasztalata.. és szerintetek meg ér-e egy próbát.

Nekem volt több barátnőm, neki én lennék az első fiu.

17leszek júniusba ő 14februárba.

2010. dec. 26. 12:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

A szüleitől kicsit félnék, de szerintem nincs mitől tartanom és ha őszintén elmondom nekik, amit érzek, nem sokat tehetnek.

2010. dec. 26. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerkedjetek még csak, bár a 13-14 éves korosztály elég szeszélyes, egyik nap "szeret" a másik nap utál, mert nem úgy néztél rá.

Bár gondolj csak bele neked nem ciki gimisként egy általános iskolással kavarni???

A szextémát jó darabig pihentetném vele a helyedben, még 14 éves kora után is. Viszont te már 16 vagy érdekelnek a csajok, gondolom a szex is, és most ok a rózsaszínködben még azt mondod tudsz várni akár egy évet is, de vajon 4-5 hónap múlva is ezt mondanád?

Szóval csak randizgassatok, ismerjétek meg egymást jobban és adj neki jó sok időt, ha nem megy nem kell erőltetni semmit.

2010. dec. 26. 14:36
 13/15 anonim válasza:

Én 13 vok és nekem is 16 éves pasim volt . nem szexeltünk.

De valahogy mi nem illettünk össze , pár hétig jártunk nem is nagyon volt közös témánk mert szerintem azért egy 16 éves fiú más világban él mint egy 13 éves lány

2010. dec. 26. 14:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Majd létrehozunk együtt egy közös világot! :-D
2010. dec. 26. 14:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, naív voltam, túl éretlen még (élettapasztalatban)
2010. dec. 26. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!