Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudjuk befolyásolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk befolyásolni, hogy kibe szeressünk bele?

Figyelt kérdés

Folyton szenvedek valaki miatt akibe beleszerettem, úgy, hogy nagyon nem lett volna szabad, mert rosszul sült volna el...

Azóta csúnyán átvert és eldobott már.. szóval nem is beszélek vele egyáltalán semmit és már nem is látom. Mégis még mindig nagyon fáj az, hogy nem lehet az enyém...

Nem értem miért szerettem bele egy olyan valakibe, aki csak megjátszotta magát végig és kiderült, hogy egy sz@r ember. :(

L

2010. dec. 25. 22:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Én teljesen másként ismertem meg... Nagyon rendes volt velem, nagyon jól elvoltunk mindig, találkoztunk is párszor egész hetekre és nem tünt úgy, mintha megjátszaná magát.

De nem tudom már, hogy tényleg létezik-e az az énje... mert közben másokkal akiket nem kedvelt, azokkal marhára bunkó volt mindig... A végén már velem is ilyen lett..

Mégis jobban alakulnak a dolgai mostanában mint nekem... nem értem milyen igazság ez :S

2010. dec. 25. 23:14
 22/25 anonim ***** válasza:
Hogy lett veled bunkó? pl?
2010. dec. 25. 23:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Tisza Katanak van egy jo idezete erre holnap reggel geprol bemasolom, jo ejt
2010. dec. 25. 23:25
 24/25 anonim ***** válasza:
És mégis...
2010. dec. 25. 23:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Túlzottan is átérzem a helyzeted :/
2010. dec. 27. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!