Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudjuk befolyásolni, hogy kibe szeressünk bele?
Folyton szenvedek valaki miatt akibe beleszerettem, úgy, hogy nagyon nem lett volna szabad, mert rosszul sült volna el...
Azóta csúnyán átvert és eldobott már.. szóval nem is beszélek vele egyáltalán semmit és már nem is látom. Mégis még mindig nagyon fáj az, hogy nem lehet az enyém...
Nem értem miért szerettem bele egy olyan valakibe, aki csak megjátszotta magát végig és kiderült, hogy egy sz@r ember. :(
L
66%-os a te rizsádra nem vagyok kíváncsi, elég sokat olvastam már itt, mert mindenhova bemásolod.
Söt a kérdésednél le is buktál, hogy nem vagy te olyan ártatlan, ezért megértem, hogy feljelentettek. De ezt ne itt akard megtárgyalni.
A többieknek köszönöm a választ, jöhetnek még gondolatok erröl a dologról...
Én úgy érzem sose fogom teljesen elfelejteni :( Pedig olyan dolgokat mondott rám és úgy viselkedett, amit nem szabadna megbocsátani és utálnom kéne érte..
a szeretet es az utalat nem allnak messze olyan egymastol
az embernek mindig az kell amit/akit nem kaphat meg, amit nem birtokolhat
megprobalod rossz emberkent beallitani, a rosszat latni benne, de tudat alatt szerelmes vagy bele mert sose kaphatod meg
bocs telorol irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!