Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki megtalálta már az élete párját? Hogyan?
L/34:
Ő 16, én 14, egy buszos kiránduláson ismerkedtünk meg. A kirándulás után hazakísért, mire az utcánkba értünk, megbeszéltük hogy össze fogunk házasodni és két gyerekünk lesz. Bár sok idő telt el, de végül 7 év után tényleg összeházasodtunk, idén 20 éve lesz hogy együtt vagyunk, van két gyerkőcünk, és fantasztikus a kapcsolatunk. Tudom, hogy ritka az ilyesmi, és szívemből hálás vagyok a sorsnak, hogy összefutottunk aznap. :)
Szia!
Én egy szórakozóhelyen jöttem össze a kedves férjemmel(mondjuk elöbb is ismertem,barátnőm pasija volt régen)!
Én is nagyon örülök,hogy egy március éjszaka elmentem velük bulizni(az akkori párom be volt rugva,mint a disznó)akkor elkezdödött köztünk a bűvölet,ami azóta is tart,mostmár házason,egy kicsi lánykával!
Életem egyik legjobb döntése volt,hogy összejöttünk!
25éves,nő-anyuka
Kedves 27 éves fiú, így mi értelme van?""vagyok !!
Hát nem sok de mással nem tudom elképzelni az életem!! nagyon kevés csajom volt 2ö!! már az én koromban nehéz találni párt !!mindennap veszekedünk , de rossz igy de mit csináljak ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!