Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a 18-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a 18-20 éves lányok függetlenségre vágynak?

Figyelt kérdés
Ha addig volt egy tartós kapcsolatuk azt simán felrugják azzal a címszóval hogy ők függetlenségre vágynak. Miért?
2010. dec. 24. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy nagy általánosítás így.
2010. dec. 24. 22:45
 2/13 Moszuke ***** válasza:
70%
ez csak egy szar lekoptató szöveg.. ne legyél emós, lépj tovább.
2010. dec. 24. 22:46
 3/13 A kérdező kommentje:

lány vagyok:D

és a barátnőimen meg kb. minden ismerősömön megfigyeltem

2010. dec. 24. 22:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Ok. Akkor:

1. Miért nem kérdezed meg tőlük? :)

2. A szabadságra vágyik szerintem inkább azt jelenti, hogy dugni akar más hímekkel is. Tehát nem a klasszikus értelemben vett függetlenségre vágyik, csak kötetlenségre.

2010. dec. 24. 22:51
 5/13 Moszuke ***** válasza:
27%

a barátnőid normálisak.

mért van az, hogy a 18-20éves fiú ha kötetlenségre vágyik azért nem hurrog senki?:)

hát elmondom.. mert ilyen a világ. a nőktől túl korán várják el azt, hogy megkomolyodjon.

a barátnőid csak ellentmondanak ennek a világnak.. az már más kérdés, hogy ezt úgy teszik, hogy r_bancokká válnak.:-/

22/f

2010. dec. 24. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Moszuke:

azért van, mert egy hímsoviniszta világban élünk.

Egy 20 éves embernek nemétől függetlenül nagyon is illene megkomolyodnia már.

2010. dec. 24. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert divat lett ez a "kiélés". "Jajj 20 vagyok még ki akarom élni magam" - mintha a párkapcsolat halál lenne. Én sem rétem.
2010. dec. 24. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, én pont az ellenkezőjét látom a környezetemben :O A legtöbb barátnőmnek évek óta tartós párkapcsolata van, többeket el is jegyeztek, akinek meg nincs barátja, folyton nyafog, hogy mennyire szeretne már ő is egy megértő társat... Úgyhogy azért van bőven olyan lány is, aki nem függetlenségre, hanem inkább társra vágyik :) 20/L
2010. dec. 24. 22:57
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

Azzal nem értek egyet,hogy "illene megkomolyodni" 20 évesen. Inkább bulizgassonb,tanuljon,menjen a saját feje után mintsem ezt 40 évesen 3 gyerekkel és egy szar házasságban próbálja bepótolni.Persze erre nem mindnekinek van igénye,van aki divatozik,de van aki egyszerüen csak ilyen.Bőven ráér még házasodni később is. Az más kérdés,hogy a tartós kapcsolatot felrugni flörtökért,futó kalandárt inkább a kapcsolat ellaposodása,unalmassá,szürkévé válása miatt van.Mondom ezt úgy,hogy 21 éves vagyok és 2 éves komoly kapcsolatom van,ami jól müködik.

De attol még nem mindenkinek jön ez össze 18-20 éves korára (nekem sincs garanciám rá,hogy igy is marad) ,és semmi gond nincs azzal szerintem ha valakinek cska később lesz komoly kapcsolata.

Én például biztos vagyok benne,hogy az előző néhány honapos,vagy rövidebb kapcsolataim kellettek ahhoz,hogy a mostani jól müködjön.Ugyanis mostmár tudom mit várok el egy kapcsolattól,mik a hibák amibe gyakran beleesek. Tudom mit várok magamtól és a másiktól,nagyon sokat tanultam az elmúltakból.

Nem mondom,hogy erre mindenkinek szüksége van,de nekem szükségem volt.

2010. dec. 24. 23:06
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:06

A bulizgatás, kiélés időszaka a 16-19 év. Utána egyetem jön, vagy munka. Legalábbis ennek a kettőnek illene jönnie.

2010. dec. 24. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!