Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, de hogyan?

Figyelt kérdés

Érzem, h a párom már nem szeret, én ezt már idegekkel nem bírom tovabb... ez az egész már csak szenvedés mindkettonk részérol, o már semmit sem tesz meg a kapcsolatunkért... én szeretem, de ez már nem szamít... de nem tudok szakítani

egyszeruen nem megy... nem tudom ot elengedni

2010. dec. 23. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült szakítani. Pont a fenti okok miatt. Szedd össze minden erődet és mond ki! Utána szar lesz, ez tény, de legalább megadod magadnak az esélyt egy új és ezerszer jobb kapcsolatra. Ahol netalántán még szeret is a másik...
2010. dec. 23. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Az más kérdés, hogy mennyit kell várnod egy új szerelemre... Én még mindig várok sajnos. De így is jobb egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol nem érdekled a másikat.
2010. dec. 23. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Beszélni beszélni beszélni. Ez az alapja mindennek. Meg mondom mit csinálj, így egyszerűbb.

Szedd rendbe magad, kicsi smink, ilyenek, jól nézzél ki, perszer ne túlzóan.

Menny be hozzá, üljetek le valahova, mondj el mindent, amit gondolsz, kérdezd meg, miért hanyagol, ilyenek.

Választ fog adni, ami alapján 2 út lesz. Vagy közlöd vele, hogy jó volt meg minden, és további szép életet, és kimész örökre, vagy szexeltek egy nagyot, és minden rendbe jön.

Félek az első opció fog bekövetkezni, igaz, nem ismerek minden változót. Határozottan, keményen, nincs középút.

Ha meg vége, ne sajnáld, secperc alatt összeszedsz mást, akivel jól érezheted majd magad. A kapcsolatoknak úgyis a kezdete a legizgalmasabb.

2010. dec. 23. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
sehogy
2010. dec. 23. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:46

Teljesen igaza van neki...

Ha szeret, akkor meg fog érteni téged és megtesz mindent azért, hogy neked ne legyen rossz, ha pedig egy görény, ne tedd tönkre az életed!

2010. dec. 23. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:

hagyd ott minél hamarabb.szerintem azt várja hogy te lépj mert gyáva.mutasd meg neki hogy te különb vagy tőle és jobbat érdemelsz olyat aki foglalkozik veled.

L 18

2010. dec. 24. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!