Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, de hogyan?

Figyelt kérdés

Érzem, h a párom már nem szeret, én ezt már idegekkel nem bírom tovabb... ez az egész már csak szenvedés mindkettonk részérol, o már semmit sem tesz meg a kapcsolatunkért... én szeretem, de ez már nem szamít... de nem tudok szakítani

egyszeruen nem megy... nem tudom ot elengedni

2010. dec. 23. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy nem szeret? Mit szeretnél, ha mit tenne és mit nem???
2010. dec. 23. 18:20
 2/16 anonim ***** válasza:
beszéld vele meg vhogy . Töbet nem tudok kitalálni , más nem nagyon van ha magadtól nem tudod ott hagyni.
2010. dec. 23. 18:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Ülj le evle és beszélgessetek mond el neki hogy ugy érzed mostanában ez a kapcsolat már nem igazán az ami volt és hogy azt látod hogy ö már nem szeret ugy ahogy azelött kérdezd meg miért van hogy szeretné e még ezt a kapcsolatot. És ha igen akkor mit szeretnél. Egyébként egy kapcsolat nem lehet mindig lángoló szerelemmel teli egy idö után ellaposodik de az még nem jelenti azt hogy ne lehetne ujitani rajta.
2010. dec. 23. 18:23
 4/16 A kérdező kommentje:
egyszeruen nem beszélgetunk, van h napokig, nem érdekli h mivan velem... megse kérdezi, hiaba minden
2010. dec. 23. 18:24
 5/16 anonim ***** válasza:
Mit szoktatok csinálni amikor együtt vagytok?
2010. dec. 23. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:

Mióta ismeritek egymást?

Nem éltek együtt, igaz?

2010. dec. 23. 18:29
 7/16 A kérdező kommentje:
EGy kollégiumban lakunk 21ek vagyunk mindketten, voltak mar gondok a kapcsolatunkban, de latom h neki mar nem vagyok fontos, tobb mint 4 honapja vagyunk egyutt... nem mondja h hianyzok, nem mondja, h SZERET...
2010. dec. 23. 18:32
 8/16 anonim ***** válasza:
hátha eggyire letój akkor aztén már télleg vhogy kapd össze magad és hagyd ott nem érdemel meg!!!
2010. dec. 23. 18:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkor jobb ha most szakítol vele.
2010. dec. 23. 18:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Kerüld el őt és tereld el a figyelmed valami jóval vagy barátokkal, tanulással.
2010. dec. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!