Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet arra válaszolni, hogy hogy nincs barátod?
Figyelt kérdés
Sok fiú kérdezte már ezt tőlem, hogy egy ilyen szép lánynak mint nekem, hogy nincs pasija? Még azt hiszik lehet azért, mert egy hisztis p*csa vagyok. Miközben nagyon nem, mert visszahúzódó, csendes típus vagyok. :/ 17/L2010. dec. 23. 15:12
1/13 anonim válasza:
mit lehet rá válaszolni? pl: igen, nem, hogyne, dehogyis. stb stb
2/13 anonim válasza:
"Mert még nem találtam normális fiút"
3/13 anonim válasza:
"Még nem találtam meg az igazit." Hát de nem egyszerű ez? :)
4/13 anonim válasza:
Szedj fel valakit, és megoldódik a probléma.
Amúgy mondd meg az igazat, hogy miért nincs.
Ha más nem, mondd, hogy "titok:)" és csőőő:)
5/13 anonim válasza:
Ja igen, és persze amiatt eszedbe ne jusson felszedni senkit sem. :D
6/13 anonim válasza:
első válaszoló: azok a válaszok csak eldöntendő kérdésre felelnek meg:D
7/13 anonim válasza:
jó én úgy olvastam a kérdést, hogy mit lehet arra válaszolni hogy nincs barátod. hogy hogy nincs barátod? hmm. keresni kell jobb válaszokat. pl: ritka drága lotyó vagyok.:D
8/13 anonim válasza:
"Azért nincs barátom, mert ha lenne, akkor, ha idejönnél pofázni (ha srác, persze), akkor valószínűleg betörné a képed. Ám mivel én rendkívül kommunikatív személy vagyok, és kedvellek, ezért, csak Miattad, senki más miatt, nincs barátom. Remélem felfogod, miféle áldozat ez, és most gyorsan húzz a kajáért, mert felszedem azt az izomagyút, értve vagyok, s*ggfej?"
10/13 anonim válasza:
En ia igy vagyok ezzel. Mindig azzal jonnek hogy neked hogy nincs baratod szep vagy bla bla bla.... En ilyenkor valamiert mindig elszegyellem magam hogy a barataim 90%anak van csak nekem nem. Van hogy azt mondom hogy meg nem talatam meg az igazit, vagy hogy nekem nincs is szuksegem ra(ami persze nem igaz)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!