Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan fiú aki külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú aki külsőre bejön de mégse jönnél vele össze pedig nincs most barátod?

Figyelt kérdés

A fiú nem rokonod és nem is tekintesz rá se testvérként se jóbarátként. Nem ellenszenves, nem bunkó.

Ha külsőre bejön de mégse jönnél vele össze akkor ennek mi oka lehet?

Kort és nemet is légyszi.

2011. ápr. 14. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
bele fogsz keseredni a magányba :) én javasolnám a mielőbbi találkát, ha tetszik biztos össze is jönnél vele.
2011. ápr. 14. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs, mert véleményem szerint, vonzalom van szerelem nélkül, de szerelem NINCS vonzalom nélkül. És igen is!!! Rengeteget számít a külső, akárki akármit mond, nekem legalábbis számít.

20/L

2011. ápr. 14. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez hülye kérdés. Sok ember bejön de egyikkel sem jönnék össze, mert az nem a "bejövésről" szól hanem a szerelemről. A szerelemhez meg édes-kevés az hogy bejön.

Lehet túl régimódi vagyok, hogy nekem ez ilyen egyértelmű de ez van xD

19L

2011. ápr. 14. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a külsőn múlna, kb. minden harmadik emberrel összejönnék... Ez édeskevés.
2011. ápr. 14. 20:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha valaki vonz mert jól néz ki de nem vagy belé szerelmes akkor esélye sincs???? Nem adtok arra esélyt hogy később beleszerettek?

Ez érdekes.

2011. ápr. 14. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
persze van .. sok olyan srác van .. külsőre jó jó , de aztán megszólal és lerombolja az általam felépített illúziókat magáról .. vagy gyerekes, vagy bunkó .. satöbbi :)
2011. ápr. 14. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Esélyt adok. De azt nem azt jelenti hogy járunk, mert járni csak olyannal tudok akit szeretek. Hanem azt hogy esetleg jobban megismerem... De amúgy nekem nagyon nincs ingerenciám mindenkit megismerni aki csak bejön. Nem szeretem tudatodsan keresni a kapcsolatot. Miért kéne olyannal lenni akit nem szeretek? Ez nem egy cipő hogy próba cseresznye, legfeljebb leveszem ha nem jó.
2011. ápr. 14. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen! külsőre bejön, belsőre is imádom, de amíg ő nem lép, addig én nem fogok.fogalmam sincs, mennyire jöhetek neki be.Teljesen kétértelmű jeleket ad. Amúgy osztálytársak vagyunk, és haverok is.4éve ismerem, 2éve vagyunk jóba

neki sincs csaja,nekem sincs pasim.

2011. ápr. 16. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
ja is 18/l ő is 18
2011. ápr. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!