Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Lenne munkám külföldön,4 hónapra kellene mennem!De egyszerüen nem tudom itt hagyni a barátnőmet!Tudom 4 hónap nem olyan vészes,de egyeltalán nem tudnék haza jönni és kb 700 km-re van!Nem tudom hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak!A szívem azt mondja maradjak az eszem hogy menjek.Nyílván nem ti döntitek el,de kiváncsi lennék ki hogy döntene!Nagyon nehéz döntés,mert nagyon ragaszkodunk egymáshoz.
2010. dec. 23. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon nagyon jól fizetnének, és sok pénzel tudnék hazajönni, akkor valószínűleg megbeszélném a barátnőmmel, hogy valahogy csak kibírjuk, aztán közösen elköltjük, vagy hasonló megoldás... :)
2010. dec. 23. 11:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Jól keresnék!Nem arról van szó,de 4 hónap egymás nélkül nagyon sok idő!Félek eltávoldnánk egymástól!
2010. dec. 23. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt igazából nektek kell megbeszélni, ha nekem adódna ilyen, akkor nagyon megbeszélnénk, de valószínűleg elvállalnám, csak kiutazás előtt jó pár napot kettesben tölteni... :)
2010. dec. 23. 11:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Már hetek óta beszélünk róla!Az a baj ő sem tudja hogy lenne jobb.:)Mert a maximum amit távol voltunk egymástól az kb 4- vagy 5 nap!
2010. dec. 23. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Bevallom férfiassan hogy egyszerüen szenvedek és nem tudom eldönteni mi legyen!
2010. dec. 23. 11:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert azért bennem van,hogy ezzel bizonyittok magamnak is és neki is!Igazából nem is a pénz motivál többnyire,inkább az hogy bizonyitsak magamnak és neki!
2010. dec. 23. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mehetne veled, vagy nem látogathatnátok egymást hetente?
2010. dec. 23. 13:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát talán 1 hónapba egyszer!Hetente biztos nem,mert nagyon messze van!Csak az út kerülne oda-vissza 40 ezer ft-ba.Meg hát ő is dolgozik heti 5 napot,reggeltől estig!Segitsetek légyszi!:)
2010. dec. 23. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!