Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Lenne munkám külföldön,4 hónapra kellene mennem!De egyszerüen nem tudom itt hagyni a barátnőmet!Tudom 4 hónap nem olyan vészes,de egyeltalán nem tudnék haza jönni és kb 700 km-re van!Nem tudom hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak!A szívem azt mondja maradjak az eszem hogy menjek.Nyílván nem ti döntitek el,de kiváncsi lennék ki hogy döntene!Nagyon nehéz döntés,mert nagyon ragaszkodunk egymáshoz.2010. dec. 23. 11:37
1/8 anonim válasza:
Hát ha nagyon nagyon jól fizetnének, és sok pénzel tudnék hazajönni, akkor valószínűleg megbeszélném a barátnőmmel, hogy valahogy csak kibírjuk, aztán közösen elköltjük, vagy hasonló megoldás... :)
2/8 A kérdező kommentje:
Jól keresnék!Nem arról van szó,de 4 hónap egymás nélkül nagyon sok idő!Félek eltávoldnánk egymástól!
2010. dec. 23. 11:41
3/8 anonim válasza:
Ezt igazából nektek kell megbeszélni, ha nekem adódna ilyen, akkor nagyon megbeszélnénk, de valószínűleg elvállalnám, csak kiutazás előtt jó pár napot kettesben tölteni... :)
4/8 A kérdező kommentje:
Már hetek óta beszélünk róla!Az a baj ő sem tudja hogy lenne jobb.:)Mert a maximum amit távol voltunk egymástól az kb 4- vagy 5 nap!
2010. dec. 23. 11:47
5/8 A kérdező kommentje:
Bevallom férfiassan hogy egyszerüen szenvedek és nem tudom eldönteni mi legyen!
2010. dec. 23. 11:48
6/8 A kérdező kommentje:
Mert azért bennem van,hogy ezzel bizonyittok magamnak is és neki is!Igazából nem is a pénz motivál többnyire,inkább az hogy bizonyitsak magamnak és neki!
2010. dec. 23. 11:50
7/8 anonim válasza:
Nem mehetne veled, vagy nem látogathatnátok egymást hetente?
8/8 A kérdező kommentje:
Hát talán 1 hónapba egyszer!Hetente biztos nem,mert nagyon messze van!Csak az út kerülne oda-vissza 40 ezer ft-ba.Meg hát ő is dolgozik heti 5 napot,reggeltől estig!Segitsetek légyszi!:)
2010. dec. 23. 14:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!