Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők hogy gondolkodnak akik nem tudják egy náluk fiatalabb férfival elképzelni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 22:15
1/14 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne. :D
2/14 anonim válasza:
normálisan...vagyis az agyszintjük folyamatosan fejlődött és nem ragadt le pár évvel korábban...
3/14 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, második? Miért gondolod hogy csak az a normális, hogyha egy pár úgy néz ki, hogy a férfi idősebb benne évekkel?
2010. dec. 22. 22:23
4/14 anonim válasza:
Jó kérdés talán már tapasztaltak egyet s mást ami miatt ilyen véleményen vannak.... és ezt megtudom erősíteni. Bár azon elven vagyok, nem szabad nézni a kort!
5/14 anonim válasza:
Szerintem ennek több oka is van, és persze nem mindegy, hogy milyen korosztályt nézünk. A fiatal lányok valószínűleg azért akarnak idősebb párt, mert az biztos "érettebb" a kortársaiknál. Ez nem mindig van így, de nem alaptalan. Az "idősebb" nők pedig szerintem olyan férfit keresnek, akik már készek elkötelezni magukat a család, és a gyereknevelés mellett, nem akarja "kiélni" magát. Ezenkívül van egy vékony réteg minden korosztályban, aki az anyagi biztonság miatt keres idősebbet, aki nagy valószínűséggel dolgozik, el tudja magát (és a párját) látni.
6/14 anonim válasza:
Azokat a nőket én sem értem, de mindegy is, mert van szerencsére elég sok azokból a nőkből, akik fiatalabb férfival is simán el tudják képzelni!
7/14 anonim válasza:
Ezen én is eltűnődöm néha, amikor itt a GYK-n is olyan kategorikusan jelenti ki egy-egy lány/nő, hogy csakis idősebb férfi jöhet szóba. Na most én ismerek például egy fickót, aki 42 lesz nemsokára, de nagyjából 30-nak néz ki, én azt hittem egész sokáig, hogy nálam fiatalabb (33 vagyok). Vajon mondjuk egy 35 éves nő, aki saját állítása szerint csak idősebbel kezd, eleve leírná őt mint jelöltet, hiába az érett gondolkodása, tapasztalata? Vagy minden férfitól a lehető leghamarabb megkérdezi, hogy hány éves? Nem szurkálódásból morfondírozom ezen, valóban kíváncsi lennék a válaszra.
8/14 anonim válasza:
vannak nők akik nagyon jól tartják magukat és hát keresnek egy kinézetre magukhoz hasonló embert férfiben aki ugye ebből adódóan fiatalabb.de ezek a férfiak legtöbbször elég éretlenek agyilag,ezért a nők inkább ott hagyják őket.persze van százezer ellenpélda hogy a férfi tanult,okos,intelligens,de a jövőt illetően általában mindig játssza a ráérek még-et,ezért is lesz vége a kapcsolatuknak.vagy a férfi az idő elteltével rájön hogy vannak nála fiatalabb nők,vagy a korosztálybeliek,akik igencsak jól néznek ki,és hát le kell szakítani az új gyümölcsöt a fáról(a megcsalás iránti vonzalom),tehát így is elválhatnak.de csomó más eset van mondom,amikor imádják egymást és együtt maradnak.de gondolom tudod hogy ezt az egész nagymértékben befolyásolja a korkülönbség nagysága,az emberek jelleme,hozzáállása és összes tulajdonsága.mindenesetre nem véletlenül találták ki hogy hasonló korúval kezdj.ja meg még a nők legtöbbször fel akarnak nézni egy férfira,és ez fiatalabb korúak esetében nem mindig sikerül.gondolom leesett hogy a második voltam.
9/14 anonim válasza:
Én is csak idősebb férfival képzelem az életem.
Nehéz elmondani, de van bennem egy viszolygás már attól is, hogy 1 év korkülönbség van köztünk. Rossz érzés, mert bennem az van, hogy a férfi legyen az idősebb, valahogy arra jobban fel tudok nézni.
Lehet lepontozni, de ez csak a válasz, ami érdekelt titeket.
10/14 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóra reagálnék: én írtam 23-án 1:20-kor, és eszemben sincs lepontozni téged, de érdekelne az, amiről fentebb is kérdeztem: ha ránézésre fiatalabbnak tűnik nálad egy férfi, akkor minél hamarabb megtudakolod a korát? Vagy aki külsőre fiatalabb, az nem is tetszik meg? Tényleg nem kukacoskodni akarok, csak arra vagyok kíváncsi, hogyan oldható meg, hogy mindenképp idősebb legyen a kiszemelted. Nem is volt még kivétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!