Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A leírt stílus alapján joggal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leírt stílus alapján joggal hiszem, hogy nem szerelmes belém a barátom?

Figyelt kérdés

Ha együtt megyünk valahova,majd kiesik a szeme a Nők láttán.Vissza se fogja magát, tök feltűnően nézegeti őket! Ülünk a moziban, mellette én, másik oldalán egy csajszi,egész film alatt Őt hesszelte!

És úgy néhány beszólás, amiket kapok Tőle:

Ő: lehet szilveszterkor egyik haverom k*rvázni akar!

Én: Micsoda? És te is mész vele?

Ő: Hát... nem tudom...(és röhög)

Ő: mielőtt megismertelek Téged,bepróbálkozott nálam egy nagyon szép Nő.

Én: És miért nem lett belőle semmi?

Ő: Áá,a szép Nők nem maradnak meg mellettem,úgyis találnak jobbat!

(magyarul én nem is tetszek neki??)

Ő: Tudod én igazából a nagy mellekre és a fekete hajra bukok.

Én: Hát akkor én pont nem vagyok az eseted!

Ő: Hát nem.. De ez van.

Ő: Nem is gondoltam volna,hogy ennyi pénz kell egy nőhöz.

Én: Mennyi? Hogy meghívsz egy kolára?

Ő: Hát azért számold már össze: érted jövök:üzemanyag költség,beülünk valahova, iszunk, néha moziba viszlek...szóval elég húzós.

Meg hasonló beszólások.... Ti ezt tűrnétek? Egyáltalán szerelmes belém?Ha megkérdezem, azt mondja igen, és hogy bízzak meg benne, mert különben nem ér semmit a kapcsolatunk! Ő eröltette, hogy bemutathasson a szüleinek,Ő szól hamarabb,hogy már nem bírja nélkülem,ha pár napig nem találkozunk. De akkor mégis miért ilyen bunkó szerintetek?

2010. dec. 22. 13:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
sztem ez még egyáltalán nem bunkóság, még inkb ooén kategoria
2010. dec. 22. 17:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem is viszketne a tenyerem.
2010. dec. 22. 17:50
 23/24 Peston ***** válasza:
A válaszodból még unszimpatikusabb lett, ti két külön világnak tűntök. Ő a nagyágyú, a Big Gun, aki bár visszafogottnak mutatja magát, ő akar lenni az alfahím, a csordavezér, te pedig a szerény, visszafogott lány vagy, aki csupán arra vágyik, hogy szeressék. Nos, a leírtak alapján nem ez az a srác, aki mellett megtalálod a boldogságot, neked hiányzik, hogy valaki csak veled foglalkozzon, törődjön, szeressen. Neem, találsz Te ennél jobb pasit is, érző szívű vagy, ezt - a látszat ellenére - rengetegen méltányolják. Ne csüggedj, ha véget is ér ez a kapcsolatod, megtalálod az Igazit úgyis. :)
2010. dec. 22. 19:20
 24/24 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak is vannak beszólásai, végülis ilyen témákban, de mégis másképp. Pl. a múltkor ültünk vhol és ment fel egy nő meg egy pasi a lépcsőn - én nem láttam -, mert a barátomat néztem és megkérdeztem mit néz annyira. Erre ő: nyugi nem a csávót néztem. :D Na de ez szerintem nem sértő beszólás, de ez a kettő nagyon is az:

Ő: mielőtt megismertelek Téged,bepróbálkozott nálam egy nagyon szép Nő.

Én: És miért nem lett belőle semmi?

Ő: Áá,a szép Nők nem maradnak meg mellettem,úgyis találnak jobbat!

(magyarul én nem is tetszek neki??)

Ő: Tudod én igazából a nagy mellekre és a fekete hajra bukok.

Én: Hát akkor én pont nem vagyok az eseted!

Ő: Hát nem.. De ez van.

Mert ezzel tényleg azt mondta, hogy csúnyának tart téged, az meg, hogy nincsenek nagy melleid és ezt így a képedbe vágta.. hát ne haragudj de én úgy képen vágnám, hogy a fal adná neki a másikat az biztos. A te pasidba nem sok ész szorulhatott hallod. Nem gondolja azt, hogy neked is vannak érzéseid? Vagy te nem mondod neki, hogy neked ez mennyire rosszul esik, ahogyan veled bánik. Lehet az a baj, hogy hagyod magad ő meg még jobban húzza az agyad. Szólj vissza neki hasonlókat aztán majd leszokik róla ha neki is olyan sza.r lesz, mint neked.

2010. dec. 22. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!