Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kelleni fogok a srácoknak így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kelleni fogok a srácoknak így?

Figyelt kérdés
158 cm vagyok, 40.5 kg. Barátnőim szerint még nem vagyok sovány, mert ez a kevés súly jól oszlik el rajtam, s így nem hatok csontkollekciónak. Azonban a fiú barátaim mindig bántanak, hogy gebe vagyok. Ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy nem kellenék nekik, mert kórosan vékony vagyok. Tényleg nem járna velem senki igy? 14/L
2010. dec. 22. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ismered azt a Zoltán Erika számot, hogy Túl szexi lány? Tudom nem a te korosztályod zenéje, már igazából az enyém se, de szeretem a számait. Abban van, hogy

"Sokáig csúfoltak a fiúk,

Cérnának hívtak az iskolában.

Húúú, a buta fiúk...

mostanában mit csinálnak??

Húúú, a fiúk..

Utánam kiabálnak:

Hé, szexi lány, ..."

Hidd el sokat fog változni az alakod az elkövetkező 10 évben. Már érettségire se így fogsz kinézni. :) A srácok meg tényleg azért cukkolnak, mert tetszel nekik már most is. És mi lesz még, ha szépen jobban megnőnek a cickóid, meg a feneked? :D Egy 14 éves lány még rengeteget változik.

27f

2010. dec. 22. 15:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Sokat fogsz még változni. 14 évesen nem kell ezzel foglalkoznod. Én egy ideig 54kg voltam (168cm, pasi). Első két komoly kapcsolatom ebből az időből való. Nem tudtam hízni, mert sokat mozogtam. A BMI alapján kórósan sovány voltam, most a 70 kilómmal meg túlsúlyos. Ez nekem már sok, de emiatt egy lány sem fog visszautasítani.

A lényeg, hogy fontos a mérleg szava, mert nem hazudik, de a megjelenés mástól is függ. Ha rossza a tartásod, akkor sportolj valamit. Mindegy, hogy mit. Heti 2-3x fél óra futás és egészségesebbnek fogsz látszani.

2010. dec. 22. 15:19
 13/18 Bajnok05 válasza:
nekem bejösz
2010. dec. 22. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
néééézd.én 167 centi vagyok kb 45 kilóval majdnem 15 éves fejjel.basztathatnak haverjaim (fiu vagyok) taekwondozok és leütöm öket ennyi :D
2010. dec. 22. 21:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is nagyon vékony/sovány voltam mindig! És voltak barátnőim, akik 14-15 éves korukban már kész bombázók voltak, nekem meg alig volt mellem, gyufaszál lábak..

Anyukám mindig azt mondta, hogy nézzem csak meg 5-10 év múlva ezeket a lányokat és magamat!

Most 25 vagyok, és láss csodát! Az akkori barátnők mindegyike elhízott, vagy ha nem is nagyon sok, de van rajtuk plusz. Fenék, comb, stb.

Én 165 cm-el pedig még mindig 52 kg vagyok, kikerekedtem ott, ahol kell, bátran viselek szoknyát, nadrágot.

Szóval ezzel nem lesz baj, ne aggódj :).

A fiúkra visszatérve pedig, aki téged akar majd, az nem azért fog akarni, mert X kiló vagy, vagy mert kék a szemed, vagy mert rózsaszín a hajad, hanem azért, mert a személyiséged, a humorod szimpatikus neki.

2010. dec. 24. 20:28
 16/18 anonim válasza:

14 éves(leszek holnapxd) 165cm és 43kg.

Engem is nagyon zavar, hogy ennyire vékony vagyok. Sokszor le deszkáztak már.. nem értem miért bátanak nem én tehetek róla ilyen típusvagyok. Strandokra sem szeretek ezmiatt járni.. mert ugye bikini..na m1.

barátnőim többségének nincs iylen problémája csak egynek. Vele szoktam erről beszélni. Próbálj te is olyanokkal beszélgetni akik ugyanilyen helyzetben vannak.

Ilyenkor gondolj arra hogy neked milyen jól áll egy mini a vékony lábaid miatt. hogy milyen jó hogy lapos a hasad stb:D

Énis ezt teszem..((:

2010. dec. 24. 20:29
 17/18 anonim válasza:
azt azer megnézném h engem lecsapnál 183 centi 75 kiló 16 f nyomorult tkw s a thai box tudásommal kettébaszlak
2010. dec. 24. 20:31
 18/18 anonim válasza:
21 09 hez szólt
2010. dec. 24. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!