Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy már nem szeretnék vele lenni? Rengeteg jót és rosszat éltünk meg együtt, de nem érzem úgy, hogy ezt tovább akarnám vele folytatni.

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. A barátom 23 és több mint 4 éve vagyunk együtt. Eleinte nem fogadták el a kapcsolatunkat a szülők, mert míg én elég szerény körülmények között nőttem fel,ő már kevésbé.Anyám azzal jött, hogy a pénze végett, meg hogy mindent megvesz nekem,azért vagyok vele, az ő anyja meg azt hajtogatta neki, hogy a szeretetet nem pénzért kell venni.Egyik sem ismerte a hátterünket, boldogok voltunk mindig is, és nagyon szerettük egymást.Engem gyakran ítéltek el miatta ismeretlenek, meg hajtogatták hogy nem vagyunk egy súlycsoport, de se őt sem engem nem érdekelt. Mára pedig, nem érzem úgy, hogy én továbbra is vele szeretnék maradni. A szerelem már maximum szeretet,az én oldalamról. Ő még mindig nagyon szerelmes belém, ezt gyakran mondja,érzem is,és folyton mondja hogy mostanában milyen furcsa vagyok. Hogyan mondhatnám meg neki hogy nem szeretném vele folytatni?Tudom hogy összetörném, és nem szeretném bántani, de így nem szeretnék vele maradni, ezzel csak ő vágom át. Mit csinálhatnék? Előre is köszönöm!
2010. dec. 22. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Legjobb az őszinte beszéd, az a leghelyesebb amit csak tehetsz. Nem érdemes taktikázni, hazudni a szakítással kapcsolatban, egyszerűen mondd meg hogy már nem vagy szerelmes, és nem szeretnél vele tovább együtt maradni. Ha elmondod azt is hogy mit érzel, miért múlt el a szerelem, mivel bántott meg szerintem ezzel segítesz neki abban hogy a legközelebbi kapcsolatában ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, és tisztábban lásson.

Ezt tapasztalatból írom.

2010. dec. 22. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
csak ne 24-én szakíts vele. velem akkor szakítottak tavaly, nem volt valami vidám karácsony. bocs az offért
2010. dec. 22. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik, hogy nem akarok vele pont karácsonykor szakítani...:(
2010. dec. 22. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig, minél előbb annál jobb. Jobb egy szar karácsony mint egy hazug.
2010. dec. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!