Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kétszínű a férfiak nagy része?
Beszélgettem a haverjaimmal, és szóba került, hogy kinek milyen nő tetszik - itt szigorúan a külsőre kell gondolni.
És mindegyik azt mondta, hogy "ez a lány kéne egy éjszakára, de semmi több, mások előtt nem vállalnám fel soha".
De miért nem? Ha nekem tetszik valaki külsőre, akkor nem érdekel, hogy mások mit mondanak róla, mert a lényeg, hogy nekem tetsszen.
Ti mit gondoltok erről a kérdésről?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:22
Férfi vagyok. De ne zavarjon. :D
Pedig a nők szoktak így értetlenkedni...
Na én akit megkurnék azt fel is vállalnám, legyen ronda a feje vagy buta. 1 éjszakára simán jó. Nemkell magyarázkodni. Max muteréknak nem mutatnám be.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:49
Szerinted miért nem beszélek úgy, mint egy férfi? Mert van bennem annyi, hogy ha valaki szexuálisan vonz, akkor azt fel is vállalom?
Nem nehéz a felfogása. Van férfi meg van női agy. Egy férfinak is lehet női agya. Vannak erre tesztek is.
Vagy egy nőnek is lehet férfi agya. Nem olyan bonyolult ez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!