Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kétszínű a férfiak nagy része?
Beszélgettem a haverjaimmal, és szóba került, hogy kinek milyen nő tetszik - itt szigorúan a külsőre kell gondolni.
És mindegyik azt mondta, hogy "ez a lány kéne egy éjszakára, de semmi több, mások előtt nem vállalnám fel soha".
De miért nem? Ha nekem tetszik valaki külsőre, akkor nem érdekel, hogy mások mit mondanak róla, mert a lényeg, hogy nekem tetsszen.
Ti mit gondoltok erről a kérdésről?
Na látod, ezt pl én sem értettem sose.
Ott már tényleg nem a szerelemről van szó. ha nem akarja felvállalni mások előtt...
J válasza
Rossz társaságba keveredtél.
Tudod miért? Mert csak testi vonzalmat érez iránta.
Például én nem vállalnám fel a csajom hogyha egy plázacica lenne bazinagy csöcsökkel, mert hiába jó a teste, ha agyilag nulla.
Ezért mondják a fiúk/férfiak hogy csak egy éjszakára kéne.
A fenti hozzászólók is a külsőről beszélnek.
Mikor az ember felvállalja a másikat, akkor az azt jelenti, hogy ők ketten vannak, kialakulhat egy kapcsolat. És ezt mások tudtára is adják a felvállalással.
De mivel ezt nem akarják, így azt mondják, hogy egy éjszakára elmenne, mivel ebben csak a külsőségek vannak.Semmi felvállalásra nincs szükség, hiszen csak a testi vágyait akarják kielégíteni egy olyan lányon, aki szerintük ennyit ér meg. értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!