Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult. Átlátja valaki?

Figyelt kérdés
Egy sráccal összejöttem egy buliba utána találkozgattunk(bár mostanában nem...). Néha úgy érzem, hogy érdeklem néha meg nem..pl. megbeszéltük, hogy eljön egy buliba ahol én is ott leszek, aztán kitalálta, hogy nincs mivel és hogy gyalog messze van. Közbe írogat sms-t meg ilyenek, de ma is beszéltünk és az egész olyan szaggatott volt... olyan semmi beszélgetés... értitek..(délőtt meg kérdezte, hogy mikor megyünk síelni) délután pedig ez...Nem tudom, hog azt várja-e el, hogy én is lépjek vagy egyszerűen csak szórakozik velem...amikor találkoztunk mindig csók lett a vége...ez az egész pedig lassan 3 hete tart. Idővel kialakul? vagy csak szórakozik? Átlátja ezt valaki?
2010. dec. 21. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk hangozzon el részedről egy "hányadán is állunk?" című kérdés, és akkor szerintem megtudsz mindent.
2010. dec. 21. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez olyan számonkérős vagy nem tudom...

Csak annyit, hogy mit gondoltok?

2010. dec. 21. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem számonkérős. simán jogod van tisztán látni, tőle meg elvárható h őszinte legyen és ne húzza az agyad. főleg ha mindig csókkal végződik a dolog. szóval egyetértek az előttem szólóval :)
2010. dec. 21. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké oké.

De most azzal segítenétek, ha megmondanátok, hogy látjátok mi ez az egész? Muszáj egy kivülálló legyen. Olyan aki kimondja amit gondol a dologról és nem szépíti.

2010. dec. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!