Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire fontos a pénz?
Engem nem érdekel a pénz. Annyi legyen, hogy ne kelljen éhezni, a többi nem lényeg. Egy jó beszélgetés, egy séta, finom vacsora elég.
Lehet az az oka hogy amit akartam, eddig megkaptam az élettől, és rájöttem hogy az anyagiak nem fontos dolgok.
Tudod örülj neki, h van barátod! És ez legyen a legfontosabb. Nekem "mindenem" megvan , nem vagyunk dús gazdagok, de ha megtetszik egy ruha azt megvehetem mert általában annyi zsabpénzt kapok, h 2-3 hét után már egész szép összeg lesz belőle, ha összegyűjtöm(5-6 ezer forint) De mindenemet odadnám azért, h végre engem is szeressen vki szerelemből...
16 éves lány
Ne hidd azt, hogy a fiúknak számít az, hogy egy nő mennyire öltözködik változatosan! a legtöbb azt se veszi észre, ha 2 egymást követő randin teszem azt ugyanaz a felső van rajtad. tudod, tipikus eset, amikor a nő fodrásznál járt, és a pasinak meg fel se tűnik:) az értelmes fiúknak meg tökmindegy, mennyire trendi vagy nem trendi a ruhatárad. értelmes lánynak tűnsz, fiút is olyat válassz, aki veled azonos értékrendet vall, és akkor fel sem merül a ruházkodás kérdése.
azért válaszoltam Neked, mert egy cipőben járunk. én is hozzád hasonlóan egy egyetemista lány vagyok, nálad alig pár évvel idősebb és én is meglehetősen szerény körülmények között élek. annyi mindenre elmegy a pénz a hétköznapokban, hogy ruhára alig jut. ám mégis megtanultam az évek során úgy öltözködni, hogy időnként még a plázamacákat is azon kapom, hogy megnéznek, megkérdezik, ezt-azt merre vásároltam. a titkom pedig csak annyi, hogy olyan ruhákat hordok, amik jól állnak, és olyan a fazonjuk, hogy még évek múlva is fel tudom őket venni. nagyon kevés ruhám van, de jól kombinálom őket. vásárolni kizárólag akkor szoktam ruhát, ha árleszállítás van, illetve túrkálóban.
én azt tanácsolom, maradj meg ilyennek amilyen vagy, a szegénységet meg sose szégyelld. normális értékrendű fiút nem az fog érdekelni, mennyi pénzed van, hanem TE.
Szerintem nem az számit hogy mennyi pénze van egy lánynak. Persze télleg ahogy irta az első válaszoló hogy ne legyen éhezés, de a többi nem számit. Lehet hogy nem a leges legnagyobb lábon élnétek, de ez szerintem nem számit se neked, se a barátodnak ha igazán szeretitek egymást. Ha a barátod normálisan szemléli a dolgokat, akkor -szerintem- nem fogja érdekelni hogy szegény családból származol.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!