Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiaknak mennyire fontos az, hogy egy lánynak milyenek a kezei?
húh, most olyan gondoltam egy számra játékbe megy át ez az egész:))
ok, hogy te is a kezekre gondoltál, de a többség akkor is a karokat értette a kezek alatt, és csak gondoltam szólok, hogy valami képzavar van:P
nem volt szándékomban megsérteni senkit
de azok éjjel álmodba anális behatolást végeznek rajtad ha nem vigyázol:O
am ennek semmi köze a nők pénzéhségéhez, azzal nem értek egyet:D egyébként igazad van, én is a jobbkezemben bízok meg a legjobban, jelenleg tervezgetjük az esküvőt:D
főz, mos, takarít, reggel kávét csinál, és sosem túl fáradt a szexhez.
Na jó, ne rontsuk el a hangulatot, de offolok most egyet:P
Egyszer egy pasi, akivel még az ismerkedési fázisban voltam..., a nemi szervét az érzékszervei közé sorolta...elég gáz,nem? vagy csak én érzem így?...értem én, hogy "érez" vele, hiszen a bőre borítja, ami tényleg érzékszerv, de a pénisz akkor is megmarad nemi szervnek:P
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem baj, ha anatómiailag pontosak vagyunk :)
U.I.: Nem szeretném felborzolni a kedélyeket :)
Ebben igazad van :))
És az a vicc az egészben, hogy épp meg akart győzni, hogy neki fontosabb a látás-hallás, mint a szex...állítólag a kedvenc érzékszerve a füle és nem a farka...én a mai napig mosolygok az "érzékszervein" :))
ez egy elgondolkodtató kérdés...
ki mit adna fel a szexért... hehhehe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!