Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiaknak mennyire fontos az, hogy egy lánynak milyenek a kezei?
"szamóca. válasza:
kérdező, szeritnem ezen a nőn egyedül te vetted észre a kezeit...
én női szemmel sem azt szúrtam volna ki, ha nem hívod fel rá a figyelmem:DD"
Tanúsíthatom, hogy nem csak én vettem észre férfiként. :)
" szamóca. válasza:
ha látnátok milyen kritikus szemekkel mértem végig a karom... hát már a jó s*gg sem elég?! hova fajul a világ, micsoda elvárások:DD"
Ugye-ugye, milyen szörnyű. :) Már nem mintha a nőknek ne lennének ilyen elvárásaik.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:45
De akkor nekünk is szabad. Tudod: egyenjogúság van. :)
egyenjogúság már rég nincs...
a nők 80%-a gyűlölni fog érte, de elárulom hogy már lazán feletettetek állunk...gondold el... a pasi fizeti a vacsit, ő huzza ki a széket a nőnek, kinyitja a kocsiajtót, és ha egyn ő igazán hatalma alá tud keríteni egy pasit az bármit megtesz neki.
és igen abban is van igazság hogy egy rosszabb fajta nő is talál magának pasit, mig egy rosszabb pasi nem biztos h talál nőt, báár ebben nem mi vagyunk a hibásak, nektek mindegy hogy milyen a lyuk ha nincs benne darázs:D
Muszáj tisztázzam, hogy a kéz az csuklótól kezdődik: csukló->ujjpercek irányában, és a kar pedig válltól csuklóig tart. Ők a vállövvel együtt a felső végtagot alkotják.
Csak azért okoskodok, mert itt egy kicsit összekavarodott valami...kezet írtok és karra gondoltok?
láttam, hogy te érzed a különbséget :P
de ilyen vagyunk, mi, lányok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!