Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiaknak mennyire fontos az, hogy egy lánynak milyenek a kezei?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 15:41
1/43 anonim válasza:
Nem fontos, de simán lehet igazgató az is...
A gusztustalan, gyennes meg mindenkit taszít nemtől függetlenül, még ha sokan tolerálják is.
2/43 Saten ҉ válasza:
Hogy, hogy milyenek? Ha szőrösebb mint az enyém az gáz... :P De pl szeretem az izmosabb nőket ha erre gondolsz
3/43 anonim válasza:
4/43 Saten ҉ válasza:
Szerintem ez ezerszer jobb: [link]
:D Ne ez bejön :P
5/43 szamóca. válasza:
úú msot rájöttem hogy nyeszlett vagyok:D
egyébként szeritnem a kérdező a kézfejre, ujjakra, körmökre gondolt..
6/43 Saten ҉ válasza:
Hát nem tudom azt még sohasem néztem :P az a lényeg, hogy a körme akkora legyen, hogy ne fájjon amikor mogyoróz :D
7/43 anonim válasza:
Ba*zki Saten!!! :O
Ennek nagyobb a karja mint az enyém,pedig 3 éve acélszerkezetekkel dolgozom! :)
21/f
8/43 szamóca. válasza:
:DDD
de karmolni jóó, ez az egyik amiért megéri nőnek lenni :D
9/43 Saten ҉ válasza:
Bár nem mondtam, hogy nem élvezem amikor karmolásszák a zacsim XD
Amúgy kemény a csaj! Nekem is ekkora a kezem (ha nem kisebb) pedig 4 éve kondizok :P
10/43 A kérdező kommentje:
Konkrétan valami ilyesmire gondolok:
Ez számomra már kicsit sem vonzó. Tiszta ér az egész karja.
2010. dec. 21. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!