Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elmúlt valami?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, egy évet küzdöttem egy lányért feláldozva rengeteg dolgot (egyetem, barátok). Úgy éreztem Ő az igazi, akiért bármit megtennék. Folyamatosan taszított és megalázott, nem tudta magát elkötelezni nekem, de végig szeretett. Bonyolult lány, de talán már megszoktam hogy ilyen. 15 éve ismerem. Az utóbbi egy hetet úgy töltöttük, hogy tényleg együtt voltunk. Erre vágytam már régóta. Mint egy pár. Tegnap pedig megaláztam és azt mondtam ÉN, hogy valami nem működik köztünk. Persze volt rá okom, vagy talán nem is volt igazán, megint tehettem volna hogy besöprök mindent a szőnyeg alá, amit tett velem, de talán felgyülemlett a sok sz@r, nem tudok igazán megbocsátani és pont akkor jött ki belőlem, amikor fájdalmat okozhatok neki. Amikor már együtt vagyunk. Volt egy óriási csalódása már. És szinte ugyanezt mondta az a srác is neki anno. Abból egy év alatt jött ki lelkileg. Tegnap történt ez velünk. Azt érzem, hogy fáj amit tettem vele. Neki is nagyon, mert most kezdte komolyan gondolni velem. És ürességet érzek. És pont karácsony előtt történik mindez, tudtam hogy mennyire fontos neki. Mégsem gondolkoztam és kijött belőlem. Hazakísértem tegnap, pedig nem akarta. Aztán msn-en beszéltünk és megköszönte. Írta hogy nem tud már megbocsátani. Este sms-ek, ma már nem ír. Van értelme tovább küzdeni érte vagy csak megint megbántanám? Ha nincs, akkor hogyan segítsek neki átvészelni ezt? Velem egykorú a barátnőm. Szeretem, jobban mint bárkit valaha.2010. dec. 19. 11:14
11/13 A kérdező kommentje:
Túlságosan is szerettem ahhoz, hogy ezt mondjam neki. Nem voltam rá képes, mert ő nem küzdött volna értem. Jó, tudom hogy ezek nagyon ellentmondásos dolgok, de a kapcsolatunk is ilyen volt végig. Igen, elb@sztam. Felhívott, vége, odaadjuk egymásnak a karácsonyi ajándékot holnap és együtt tölti egy másik sráccal az egész karácsonyt. Ezen kibuktam akkor amikor szó volt róla. Lemondta miattam a dolgot, aztán visszamondta és mégis ott marad náluk 4 napig. Addig nem találkozhattunk volna. Most már ez is mindegy.
2010. dec. 19. 12:03
12/13 anonim válasza:
Én azt a részt nem értem, hogy együtt vagytok egy hétig, és akkor te megalázod és azt mondod hogy valami mégse működik, sorry. Mi volt a megalázás? mert azt nem írtad le. Én mondjuk ettől tenném függővé a válaszomat.
Egyébként egy lelkibetegen nem tudsz egymagad segíteni. meddő próbálkozás. Mellesleg láthatod, hogy már másik pasinál lesz karácsonykor, úgyhogy nem kellesz neki igazán. Mert ha csak ismerkedne mással, az rendben van, de nála lenni napokig, azért az nem helyes.
32/N
13/13 anonim válasza:
Hmm, nem tudom eldönteni, hogy téged vagy a csajt húzzam le, csinálj amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!