Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző dolog lenne neki nem venni ajándékot?
Barátommal már 2 hete vagyunk együtt!
Másfél éve fűzi a fejem hébe-hóba , 4 hónapja csak kavarunk szintén hébe-hóba , nem akartam vele összejönni valamiért rossz érzésem volt vele szemben! Viszont elég sokat bízonyított nekem ennyi idő alatt és a véleményem megfordult vele kapcsolatban így összejöttem vele! Együtt se voltunk még mikor születésnapom volt de vett nekem ajándékot a szülei már rég tudnak rólam, meg is mutatott nekik szalagavatón! A születésnapja lassan a nyakamon van!
Önző dolog lenne ha én nem vennék neki ajándékot?Sajnos nekem ez túl gyors még csak 2 hete vagyunk együtt és nem vagyok az a tipus aki rögtön költekezik bárkire!
Attól tartok hogy a szülei rossz szemmel néznék hogy ő vett nekem ajándékot én pedig neki semmit!
Mi a véleményetek? Vegyek neki valamit vagy ne?!
értem:)
és mit vehetnék egy 19 éves focista fiúnak?
Uhh...mondjuk egy póló a mezszámával ellátva? Esetleg egy pólót, vmi ilyesmit: [link]
Remélem segítettem.;) Előző voltam.
ja hát elég önző lenne, ha nem vennél neki semmit karácsonyra, pláne ha ő meg vesz neked. különben gondolom nem is olyan fontos neked ez a fiú, mert nem költenél "bárkire", tehát ő neked még csak egy a sok közül.
a focistáknak a legkönnyebb ajándékot venni, a westendben van egy focis stand, megkérdezed h mi a kedvenc csapata és veszel ott neki vmit.
egyáltalán nem közömbös a srác számomra:)
sok helyzetem alakult már úgy hogy vettem elég nagy dolgokat a volt barátaimnak aztán rá nem sokkal külön váltak az útjaink!Mivel még nem rég vagyunk együtt bármi megtörténhet , én csak nem szeretnék ugyanebbe a hibába beleesni ennyire egyszerű az egész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!