Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit akar jelenteni?

Figyelt kérdés
Szóval ha pl msnen beszélek egy csajjal és írja hogy most megyek....De ha ilyenkor elkezdek valamit mondani akkor akár 1órát is még ittmarad szóval mégselehetett olyan fotnos hogy menjen... Ez mit akar jelenteni?
2010. dec. 17. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
le akar rázni, de nem tud szabadulni tőled.
2010. dec. 17. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
azt h még se olyan fontos h menjen. :DD
2010. dec. 17. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg a fent említett lányt.
2010. dec. 17. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:
ha kérdezem aztmondja mert muszály v dolgva van.... amugy nemakar lerázni különben nem keresne ő is :P
2010. dec. 17. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
am velem is ez van.. mikor írom h na most megyek ( vagy fáj a fenekem a sok üléstől,vagy mert meguntam a gépezést,vagy fáradt vagyok) és ilyenkor elkezd írni nekem a pasi , először h ne menjek aztán meg valahogy mindig maradok még 1-2 órára..:D de nem a fiú miatt írom h megyek.:)
2010. dec. 17. 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 17. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj már megint az az msn :D Inkább beszélnétek élőben úgy sokkal jobb lenne és semmi félreértések nem lennének :)

A másik.... ilyen kis dolgokon meg kár agyalni inkább lepd meg valamivel aminek örülne!

2010. dec. 17. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Majd azlesz élőbe a jó de mindig nemlehet :P
2010. dec. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!