Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami vicc? Sírjak vagy nevessek rajta?
Figyelt kérdés
hát én ilyet nem láttam sőt nem is hallottam. 18F vagyok pár hónapja nyomultam egy csajra (ő ugy 14-15 lehet), arra hivatkozva hogy nem jövök be neki elutasított, jó nembaj van ilyen. Most látom hogy összejött egy 14 éves kisgyerekkel(!) szemüveges, vékony ilyen stréber kinézetű noname sz@r. Nekem jobb kapcsolataim vannak és sztem sokkal jobban is nézek ki, egy ilyen gyerek megb@szni se tudja rendesen. De könyörgöm ha vmi 20 éves pénzes csávóval jött vna össze de ez...2010. dec. 17. 20:16
21/29 anonim válasza:
a màsik meg , hogy 14 évesen ne b@assza meg..felnönek lesznek 17-ek és akkor majd fognak..
22/29 anonim válasza:
Mindig kinevettem az olyanokat mint te. Azért nyomulsz a 14 éves csajokra, mert nem vagy elég férfias, és egy 18-20 évesnek kevés lennél. Viszont sok 14 éves meg szeret menőzni azzal hogy idősebb pasija van, a pasinak meg fiatal kis p.nci, "mindenki jól jár". De igazából az ilyen kapcsolatok 95 %-a mögött az áll, hogy a fiú egy nagy 0, és csak fiatalabb csajoknál van esélye, mert a saját korosztálya kiröhögi.
23/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok roma értelmes ember vagyok, jó suliba járok, nem járok el minden héten bulizni és nem iszom el az eszemet szal ne itéljétek el azt akit nem ismertek. de igenis ami nálam számít az a pénz, jó kapcsolatok, jó kinézet.
2010. dec. 17. 21:28
24/29 anonim válasza:
Hát akkor elég szánalmas ember vagy..inkább magadon kéne sírnod bazeg komolyan 18 évesen!!! Szégyen. Jó kapcsolataid, mi? persze :D olvasd el figyelmesen az előző kommenteket és rájössz, hogy veled van valami gond, vágod? megértem, hogy tanult ember vagy de a 8 általánost végzett Józsi bácsi értelmesebb nállad. bocs. gondolkozzál már el!
25/29 anonim válasza:
Senki sem lehet mindenki esete. Tanulj meg méltósággal veszíteni.
26/29 anonim válasza:
Nála meg nem ez a fontos. Nem erőltetheted rá a saját ízlésedet.
27/29 anonim válasza:
Sírj vagy nevess? hát sírj:) Nem feltételezem rólad hogy kigyúrt, pénzes vagy rossz ember lennél, de azt tudom hogy egoista, beképzelt csávó vagyXD Egy: lenézed a pasiját, kettő: szépnek tartod magad, három: dicséred magad gőzerővel, négy: csak jó csajokra hajtol"jó kinézet", öt: pénzre is buksz, te írtad számít a pénz neked. Hát 5 okot mondtam milyen vagy:) és még rátehetsz egy lapáttal, ha gondolod.
28/29 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak sajnos teljesen igaza van:S
2010. dec. 18. 14:33
29/29 anonim válasza:
Na bszki te is egy alfahím lehetsz! Pénz meg kapcsolatok meg szépség, ez kell neked. Hát én meg krvára örülök, hogy a csaj nem téged választott! És kívánom, hogy vegyél feleségül egy bomba pénzes ribancot sok kapcsolattal, hogy aztán elváljatok 2 gyerek után üvöltözve! De jó is lesz! Megvan minden nem?
Kprkrn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!