Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most vicc? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ti észen vagytok????
Azért ribanc, mert megkérdezte van-e barátnője? Hány évesek vagytok ti? 10? Eddig meg azon sírt a szátok, hogy a lányok nem kezdeményeznek. Valószínűleg tetszik neki a kérdező és kíváncsi volt egyáltalán érdemes-e belekezdenie.
Hihetetlen egyesek mennyire fogalomzavarban vannak.
első vagyok, 22 N, nem 10 éves kisfiú.
azért írtam hogy ribanc, mert a kérdező azt írta, hogy a lány megkérdezte, hogy van-e barátnője és hogy KELL-E, magyarul felajánlkozott, legalábbis az én olvasatomban, ez azt jelenti.
De nem szexre, akkor nem kapcsolatot kérdez!
Lehet, hogy már 2 éve lesi a fiút és most mert ráírni. A kell-e pedig az én értelmezésemben kell-e barátnő-re vonatkozik. Aki pedig tartós kapcsolatot akar, az egyáltalán nem ribanc.
hát, szerintem, aki tartós kapcsolatot keres, az nem fészbukon fog ráírni egy srácra úgy, hogy kell-e barátnő...
de lehet hogy ilyen téren én vagyok a maradi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!