Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most vicc? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
"hát, szerintem, aki tartós kapcsolatot keres, az nem fészbukon fog ráírni egy srácra úgy, hogy kell-e barátnő..."
Jajj, sztem már te is rájöttél hogy nincs igazada z adott kérdésben, ez már csak olyan "csakazértis" visszavágás a részedről. Miért tartós kapcsolatot nem kereshet a fészen? Szted csakis abból lesz tartós kapcsolat ha előtte 13 évig udvarol és együtt jártok misére?
Amúgy meg persze h nem rib*anc a lány! Miért lenne az? Aki ilyet mondd az hihetetlenül gyerekes. És miért lenne kamu? Persze kezeld fenntartással a dolgokat, de alapvetően nincs okod sztem arra, hogy ne higgy neki. Lehet h előtte már sokat törte magát azon hogy írjon e, de ezt nem köti az orrodra...
Nekem van olyan barátom, aki hasonlóan ismerkedik a lányokkal facebookon (24 éves), és meglepő, hogy elég sokszor összejön neki valaki (amúgy úgy csinálja, hogy ráír vagy 50 lányra, és ha abból már akárcsak 1 is pozitívan reagál, akkor már meg is van a siker). De finoman szólva, nem tartós kapcsolat céljából ismerkedik...
Amúgy olyan lányról még nem hallottam, aki ezt csinálja, szerintem 3 lehetőség jöhet szóba:
1. Lehet, hogy ő látásból tényleg ismer, és csak mostanra szedte össze a bátorságát (legjobb lehetőség).
2. Lehet, hogy ő is inkább szexpartnert keres (szerintem ez nagyon r.bancos).
3. Lehet, hogy nem is lány, csak valamelyik "jóakaród" szórakozik veled, mert unatkozik (a képei ebben az esetben segíthetnek: ha csak kevés van, de mindegyik stúdió minőségű és beállított, akkor jó eséllyel leszedte valamilyen honlapról valakinek a képeit...)
Személy szerint, nálam a netes ismerkedés szinte teljesen kizárt, mert egyrészt nagyon nem az én stílusom, másrészt pedig nagyon könnyen fel lehet így ültetni az embert.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!