Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami vicc? Sírjak vagy nevessek rajta?
18 évesen komoly kapcsolataid lehetnek.Hülyegyerek!
Le akarsz fektetni egy 14-15 évest???
ha már elmúltál 18 akkor le is sittelhetnek.
bár ha ezt a kérdést megmutatod akkor elhiszik hogy értelmi fogyatékos vagy és azokat nem viszik börtönbe.
SZERINTEM.
Talán mert egy utolsó suttyó paraszt vagy azért.
Én 14 éves vagyok, tudok helyesen írni, de te...szégyen vagy komolyan mondom.
Teljesen igaza volt a csajnak hogy elhajtott.
Mi a faszt képzelsz te magadról?? Mit gondolsz te a világról??
Azt írtad hogy a kis srác még megb*szni se tudja rendesen, ebből is látszik hogy neked csak szexre kellett a csaj.
Nem ismerlek de mély szánalmat érzek irántad, hogy lehet valaki ekkora balf*sz azt nem tudom.
Nagyon gáz vagy.
Hát ennyi lenne.
14/L
Úgy beszélsz mint egy tajparaszt r e t k e s cigány. Ha nem vagy az, miért akarsz rájuk hasonlítani?
Vegyél vissza az alpári stílusból, és akkor talán jutsz valamire a lányoknál.
Lehet, hogy kicsit többre értékelted magad eddig mint ami valójában vagy, de ez az eset most lenyomta az egód rendesen, ami neked - hogy finoman fejezzem ki magam - nem tetszik, és nagyívben tesznek az olyan öntelt alakokra mint te, akiknek pénzen és b a s z á s o n kívül más nem jár a fejében.
Bármennyire meglepő, még vannak olyan lányok akiknek nem a külső és a pénz a fontos, hanem a belső értékek.
Például amit te stréberségnek nevezel, az bizonyos körökben nem egy negatívan megcímkézett dolog hanem egy abszolút pozitívum. Nem csak az a viszonyítási rendszer létezik ám amit te ismersz.
Attól függ, hogy milyen körökben mozogsz, mert az egyes társaságok ugyanazt a tulajdonságot különbözőképpen értékelik.
Egy egyszerű példa: egyik társaságban a bunkóság és 2 szavankénti káromkodás egy elfogadott dolog, arra néznek fel aki a legnagyobb állatságot tudja csinálni, a legjobban k i b a s z n i a másikkal. Ott ő a f a s z a gyerek ezekkel a tulajdonságaival.
Azonban egy másik társaságban ugyanezért kiközösítenék.
A lényeg: ha nem akarsz megváltozni, a saját "fajtádból" válassz párt, és akkor nem fognak visszautasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!