Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok a sírig tartó szerelemről álmodoznak, de a valóságban közel sem bírják annyira?
Sok olyan esetről hallottam már, amikor egy pár egy külső ok miatt(munka, suli, katonaság, stb...) kénytelen volt ritkábban találkozni.A kapcsolatok rendre megszakadtak és nagyon sok esetben a lány volt az, aki feladta a "harcot."
Elég csalódás volt ezekről hallanom, mert korábban azt hittem, pár hét távollét alkalmanként meg sem kottyan nekik. És mégis.
Miért?
mert túl sok romantikus filmet néznek :D aztán minden baromságot elhisznek...méghogy sírig...pf
21/L
14.45
Mennyi időnként tudtál hazajárni?
Kutatások már rég bebizonyították, hogy a szerelem 1-3 évig tart. Mondjuk ezelőtt sem hittem benne. Sok kiscsaj szeret ilyeneken képzelődni, mert love-sztorikon nőnek fel, Bridget Jones, Anyegin stb. ...mindenhol ezt nyomatják, a csajok meg többnyire nem szeretik az akciófilmeket, ezeket nézik inkább.
Aztán persze rájönnek, hogy az élet nem ilyen...és igen, elmúlik a varázs, eltelik az a néhány hónap, míg az endorfin, oxitocin, és 1éb hormonok tombolnak, és a királyfi helyett a királykisasszonyok meglátják a békát, akinek -jééé desok pattanása lett, milyen nagy az orra, nem enged előre, hanem előttem becsörtet, megmég1001 hibája van-- és a távolság pedig mégannyira nem segít.
Aztán újra beindulnak a hormonok, és meglátnak egy új királyfit...
14.45-ös vagyok
Minden nap hazajártam, kb 2-3 hét volt, ami húzósabb volt, akkor mondjuk hetente egyszer. Akkor már jött a hü.lyeségeivel, hogy direkt nem hívom, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!