Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt mondta, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt mondta, már nem szerelmes belém és Szakítsunk. Később felhívott, hogy inkább tartsunk szünetet. Szerintetek ha nem biztos benne miért mondhatta, hogy nem szeret? Mit tehetek, hogy újra belém szeressen?

Figyelt kérdés
Két éves kapcsolat után mondta ezt, nagyon ki vagyok bukva:S egyébként én 19F ő 18L.
2010. dec. 15. 17:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Rendben! majd leírom ide. Egyébként kíváncsi vagyok még válaszokra, úgyhogy írjatok! :)
2010. dec. 16. 06:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam. Nekem azt mondta barátnőm hogy szerelmes, szeret de szünetet kér mert túl hamar jöttem neki az előzőt még nem heverte ki. Megkérdeztem lesz e még ebből valami? "persze hogy lesz, én szeretlek téged attól hogy így döntöttem csak idő kell" időt adtam vissza ment a volt palijához. Ugyanúgy szeret, de nem mutatja ki .. Én rá hagyom, más után nézek. Ha tényleg szeret nem bír elmenni hidd el.. ha meg elmegy felesleges újra kezdeni:S sajnos semmit nem tehetsz.. ne könyörögj meg ilyenek mert aztán meg az lesz benned hogy csak sajnálatból tette...
2010. dec. 19. 13:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Most hétvégén szakítottunk, megbeszéltük, hogy fontosak vagyunk egymásnak és barátként jók vagyunk együtt. Nagyon magam alatt vagyok, de jó volt végre tisztázni a helyzetet köztünk és azért remélem tényleg sikerül barátoknak maradnunk.
2010. dec. 21. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!