Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velünk?
Hagyd el, mert nem illetek össze.
Lehet, hogy sokaknak nem tetszik ez a válasz, de ezt úgy mondom Neked, hogy a jelenlegi párom előtti barátnőimmel ugyan ez volt a helyzet mint, amit Te is leírsz. Én akkor nem foglalkoztam ezzel, mert azt gondoltam majd megoldódik, meg ez természetesen, hiszen sok pár él így, hogy vannak kisebb veszekedések, stb. De a vége mindegyiknek az lett, hogy szakítás előbb vagy utóbb.
Aztán megismerkedtem a mostani párommal és rájöttem, hogy az emberek többsége nem mer lépni, amikor látszik, hogy valami nem jó és inkább végigkínlódnak, próbálkoznak még egy pár hónapot-évet egymás mellett, mire végleg kiborul valakinél a pohár és csúnya szakítás lesz a vége. Pedig ennek nem kell így lennie. Most már tudom, hogyha megfelelő párt találsz, akkor nincs veszekedés, nincs féltékenykedés, nincs olyan, hogy le kell mondanom valamiről mert a párom nem szereti, stb. Nehéz ilyen embert találni, de nem lehetetlen. És tényleg megszűnnek ezek a problémák, mert ezek nem természetesek, mégha sokan ilyen párkapcsolatban is élnek. Mi január elején leszünk 1 éve együtt és egy hangos szó nem volt még köztünk, pedig mind a ketten eléggé makacsok vagyunk és megmondjuk, ha valami nem tetszik.
27/F
Emiatt még nem kell elhagynod. A legelső válaszolóval értek egyet.
Én is úgy vagyok, hogy eleinte sokkal többet veszekedtünk, aztán mostanra ez elmúlóban van, egyre ritkábban fordul elő. Ez 1 év alatt alakult ki. Persze nagyon sok beszélgetés és megértés kellett hozzá. De a legfontosabb, hogy sose térjetek haraggal a szívetekben aludni. Legalább az egyikőtök engedjen olyankor, aztán másnap meg lehet beszélni megint a dolgokat. Lehet elölről kezdeni, egy idő után vagy elmúlik a vita, vagy nem, de addigra már úgyis tudni fogod a teendőket. Sok sikert!24
Köszi a válaszokat!
Hát szakítani biztosan nem fogok vele,mert imáááááádom,olyan szerelmes vagyok,mint az állat! :D
Általában ő az aki ha duzzogok,addig-addig puszilgat,simogat míg egy mosolyt nem csal az arcomra. :) Nagy mákom van vele,én nem értem magamat,miért duzzogok be mindig,nekem soha semmi nem tetszik!(látom magamat kívülről)
Nagyon szerelmesek vagyunk egymásba,szerintem és remélem ez csak összecsiszolódás miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!