Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért történik ez velünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velünk?

Figyelt kérdés
Párommal 3hónapja vagyunk együtt,de folyamatos napi civakodás van közöttünk MÁÁÁÁR! Pici kis apró dolgokon,főleg én húzom fel magamat mindig és olyan rossz hogy ilyen rövid idő után már itt tart a kapcsolatunk :( Nagyon szomorú vagyok emiatt,mert változtat szeretnék.
2010. dec. 15. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Vagy azt mondjuk, hogy ezt hívják összecsiszolódásnak, és akkor hamarosan elmúlik, vagy tényleg ott a gond, hogy alapjaiban más a gondolkodásmódotok, vagy a hozzáállásotok a dolgokhoz. Ha már így kezdődik a kapcsolat, akkor nem sok jót tudok sajnos mondani, de én úgy érzem, leülni és átbeszélni a dolgokat, az szokott segíteni. Hajrá!
2010. dec. 15. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Hagyd el, mert nem illetek össze.

Lehet, hogy sokaknak nem tetszik ez a válasz, de ezt úgy mondom Neked, hogy a jelenlegi párom előtti barátnőimmel ugyan ez volt a helyzet mint, amit Te is leírsz. Én akkor nem foglalkoztam ezzel, mert azt gondoltam majd megoldódik, meg ez természetesen, hiszen sok pár él így, hogy vannak kisebb veszekedések, stb. De a vége mindegyiknek az lett, hogy szakítás előbb vagy utóbb.

Aztán megismerkedtem a mostani párommal és rájöttem, hogy az emberek többsége nem mer lépni, amikor látszik, hogy valami nem jó és inkább végigkínlódnak, próbálkoznak még egy pár hónapot-évet egymás mellett, mire végleg kiborul valakinél a pohár és csúnya szakítás lesz a vége. Pedig ennek nem kell így lennie. Most már tudom, hogyha megfelelő párt találsz, akkor nincs veszekedés, nincs féltékenykedés, nincs olyan, hogy le kell mondanom valamiről mert a párom nem szereti, stb. Nehéz ilyen embert találni, de nem lehetetlen. És tényleg megszűnnek ezek a problémák, mert ezek nem természetesek, mégha sokan ilyen párkapcsolatban is élnek. Mi január elején leszünk 1 éve együtt és egy hangos szó nem volt még köztünk, pedig mind a ketten eléggé makacsok vagyunk és megmondjuk, ha valami nem tetszik.

27/F

2010. dec. 15. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Emiatt még nem kell elhagynod. A legelső válaszolóval értek egyet.

Én is úgy vagyok, hogy eleinte sokkal többet veszekedtünk, aztán mostanra ez elmúlóban van, egyre ritkábban fordul elő. Ez 1 év alatt alakult ki. Persze nagyon sok beszélgetés és megértés kellett hozzá. De a legfontosabb, hogy sose térjetek haraggal a szívetekben aludni. Legalább az egyikőtök engedjen olyankor, aztán másnap meg lehet beszélni megint a dolgokat. Lehet elölről kezdeni, egy idő után vagy elmúlik a vita, vagy nem, de addigra már úgyis tudni fogod a teendőket. Sok sikert!24

2010. dec. 15. 08:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát szakítani biztosan nem fogok vele,mert imáááááádom,olyan szerelmes vagyok,mint az állat! :D

Általában ő az aki ha duzzogok,addig-addig puszilgat,simogat míg egy mosolyt nem csal az arcomra. :) Nagy mákom van vele,én nem értem magamat,miért duzzogok be mindig,nekem soha semmi nem tetszik!(látom magamat kívülről)

Nagyon szerelmesek vagyunk egymásba,szerintem és remélem ez csak összecsiszolódás miatt van.

2010. dec. 15. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt semmi baj csak hisztis hülye p"csa vagy... már rég kib@sztalak volna ha egész nap rinyálnál
2010. dec. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!