Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne veszítsem el a barátomat?
Meg mindig elso
kitartasod az van,de vajon a vagyaidnak meddig tudsz parancsolni? Szted ez meddig mehet igy? Ha komolyabban gondolkoztok a jovotokon gyereket hogy fog neked csinalni? Gondolom eleted hatra levo reszet szex nelkul nem akarod leelni... De most komolyan lattad vagy erezted mar a farkat?
Ha nagyon gátlásos, próbálkozzatok vaksötétben. NE veszekedj vele emiatt, mert attól még rosszabb lesz!
A pia szerintem is jó ötlet.
De ha semmi nem segít, keressetek fel egy szexológust vagy pszichológust.
És még valami, én a helyedben nem szakítanék vele, ha szeretem.
Kedves Kérdező. Én komolyan azt tanácsolom, hogy a pároddal keressetek fel egy szexuálpszichológust, mert a leírtak egy 23 éves srácnál, 2 évnyi párkapcsolattal a háta mögött nem normálisak.
Ha egyébként szerető és elfogadó a kapcsolat, valamint ha te már minden lehetséges dolgot megtettél, szerintem nincs más megoldás.
A barátod, ahogyan írtad, sokszor már előre fél, hogy nem fog menni. Erről az jut eszembe, hogy a pánikbetegségnek is sajátossága az elővételezett félelem a rohamoktól.
Szerintem keressetek egy szexuálpszichológust.
Én egyébként megértem a barátod gondjait, mert 23 éves szűz lány vagyok. Én is nagyon zavarba tudok még jönni attól, hogy meztelen vagyok a barátom előtt, és más keze jár ott, ahol korábban csak az enyém szokott. Ám mi 5 hónapja vagyunk együtt, és mindezek ellenére mindig egy lépéssel előrébb jutunk, és egyre jobban feloldódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!