Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért "zavarja"ennyire a barátomat, ha csókolózás közben néha-néha kinyitom a szemem?
Tegnap 'csókolóztam' a barátommal,épp,hogy egy hete vagyunk együtt..
Aztán amikor csókolóztunk,nem bírtam megállni,hogy ne leskelődjek és ne nézzem meg,hogy neki csukva van-e a szeme.:P De mikor kinyitottam a szemem,láttam,hogy résnyire nyitva volt a szeme,és abbahagyta,majd rám szólt,hogy csukjam be a szemem,mert így illik..:D
Aztán kicsit később,mikor hajolt hozzám,hogy csókot adjon,lehunytam a szemem,és utána egy pillanatra megint kinyitottam,mosolygott és abbahagyta. Fogalmam sincs,hogy miért zavarja ennyire..:D Én mikor kinyitottam a szemem 1-1 pillanatra,őt néztem,nem az utcát,meg a járókelőket.:D
:) szégyenlős?
csókot én is nyitott szemmel adok, viszont csókolozni csukottal szoktam, bár néha én is leskelődöm :D
Hm....csak úgy zavarhatja, ha neki is nyitva van....akkor meg? :D
Ö is megszegi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!