Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne veszítsem el a barátomat?
te atyasagos jo uristen :OOO
ez irdatlan kemeny...
Korban siman benne vagytok, 2 evig nem tudom milyen kapcsolat lehet igy...
Lattad mar a farkat? Lehet nincs neki
ez szerintem pszichiátriai eset. na jó talán az nem, de szakemberrel kell beszélnie, mert a fejében valami nagyon nincs rendben, hogy ennyire fél tőle. nem veled van a baj, efelől megnyugodhatsz, te is írtad hogy rádgerjed. próbáld meg rábeszélni hogy elmenjen szakemberhez aki tud segíteni neki.
esetleg iszogassatok kicsit, hátha attól feloldódik, vagy fürödjetek együtt, dicsérd sokat a testét, próbáld támogatni lelkileg.
megint elso vok
figy ha neked igy jo vagy ha birod es van turelmed akkor probalkozz, bar ha 2 ev alatt nem ment ez nagy valoszinuseggel mar nem is fog... Nem ertem ezt az egeszet, szerintem te is vagysz a szexre mint minden normalis ember
utolso esselykent vedd kezbe a dolgokat, legy hatarozott vele szemben ne adj neki semmit magadbol amig o se ad, es ha sehogyse megy valts ugymond egeszsegesebb eletu emberre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!